Keksiukai Raffaello
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Purūs, subtilios struktūros ir lengvo migdolų aromato keksiukai, kuriuos pamils visi be išimties. Jie atrodo tolygiai, o plaktos grietinėlės kepurė puikiai jas papildo. Atkreipkite dėmesį į receptą! Keksiukai „Raffaello“ gali būti patiekiami ant bet kurio šventinio stalo. Keksiukus galite papuošti bet kokiu kremu, kuris gerai išlaiko formą. Ant viršaus galite uždėti saldainių ir papuošti mėtų lapeliais.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukrus100 gramų
-
Sviestas65 gramai
-
Kiaušinis2 vnt
-
Kokoso drožlės25 gramai
-
Migdolai35 gramai
-
Kvietiniai miltai85 gramai
-
Kefyras80 mililitrų
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Plakta grietinėlė150 mililitrų
-
Cukraus pudra35 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Ištirpinkite sviestą ir atidėkite į šalį.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite iki purumo. Pamažu suberkite cukrų, plakite apie 7 minutes purioje masėje, kol cukrus visiškai ištirps.
-
Reklama
-
3. Kefyrą supilkite į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišykite.
-
4. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite į dubenį su išplaktais kiaušiniais. Labai švelniai sumaišykite su mentele.
-
Reklama
-
5. Į tešlą suberkite kokoso drožles ir smulkintus migdolus, išmaišykite.
-
6. Į dubenį su tešla supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Tešlą padalinkite į silikoninę formą arba vienkartines popierines formeles po 2/3.
-
8. Kepkite keksiukus iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, kol paruduos. Išimkite keksiukus ir visiškai atvėsinkite.
-
Reklama
-
9. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purios masės ir keksiukų viršų papuošti reljefiniu dangteliu.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama