Keksiukai Raffaello
5 (1 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								1 val. 20 min.
						Apie receptą
Purūs, subtilios struktūros ir lengvo migdolų aromato keksiukai, kuriuos pamils visi be išimties. Jie atrodo tolygiai, o plaktos grietinėlės kepurė puikiai jas papildo. Atkreipkite dėmesį į receptą! Keksiukai „Raffaello“ gali būti patiekiami ant bet kurio šventinio stalo. Keksiukus galite papuošti bet kokiu kremu, kuris gerai išlaiko formą. Ant viršaus galite uždėti saldainių ir papuošti mėtų lapeliais.
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Miltai / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Cukrus100 gramų
- 
													Sviestas65 gramai
- 
													Kiaušinis2 vnt
- 
													Kokoso drožlės25 gramai
- 
													Migdolai35 gramai
- 
													Kvietiniai miltai85 gramai
- 
													Kefyras80 mililitrų
- 
													Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
- 
													Plakta grietinėlė150 mililitrų
- 
													Cukraus pudra35 gramai
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus ingredientus. Ištirpinkite sviestą ir atidėkite į šalį. 1. Paruoškite visus ingredientus. Ištirpinkite sviestą ir atidėkite į šalį.
- 
                                                     2. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite iki purumo. Pamažu suberkite cukrų, plakite apie 7 minutes purioje masėje, kol cukrus visiškai ištirps. 2. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite iki purumo. Pamažu suberkite cukrų, plakite apie 7 minutes purioje masėje, kol cukrus visiškai ištirps.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Kefyrą supilkite į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišykite. 3. Kefyrą supilkite į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišykite.
- 
                                                     4. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite į dubenį su išplaktais kiaušiniais. Labai švelniai sumaišykite su mentele. 4. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite į dubenį su išplaktais kiaušiniais. Labai švelniai sumaišykite su mentele.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Į tešlą suberkite kokoso drožles ir smulkintus migdolus, išmaišykite. 5. Į tešlą suberkite kokoso drožles ir smulkintus migdolus, išmaišykite.
- 
                                                     6. Į dubenį su tešla supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite. 6. Į dubenį su tešla supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Tešlą padalinkite į silikoninę formą arba vienkartines popierines formeles po 2/3. 7. Tešlą padalinkite į silikoninę formą arba vienkartines popierines formeles po 2/3.
- 
                                                     8. Kepkite keksiukus iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, kol paruduos. Išimkite keksiukus ir visiškai atvėsinkite. 8. Kepkite keksiukus iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, kol paruduos. Išimkite keksiukus ir visiškai atvėsinkite.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purios masės ir keksiukų viršų papuošti reljefiniu dangteliu. 9. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purios masės ir keksiukų viršų papuošti reljefiniu dangteliu.
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















