Keksiukai Raffaello

Keksiukai Raffaello

5 (1 įvertinimai)

6

Porcijos

1 val. 20 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Purūs, subtilios struktūros ir lengvo migdolų aromato keksiukai, kuriuos pamils ​​visi be išimties. Jie atrodo tolygiai, o plaktos grietinėlės kepurė puikiai jas papildo. Atkreipkite dėmesį į receptą! Keksiukai „Raffaello“ gali būti patiekiami ant bet kurio šventinio stalo. Keksiukus galite papuošti bet kokiu kremu, kuris gerai išlaiko formą. Ant viršaus galite uždėti saldainių ir papuošti mėtų lapeliais.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukrus
    100 gramų
  • Sviestas
    65 gramai
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Kokoso drožlės
    25 gramai
  • Migdolai
    35 gramai
  • Kvietiniai miltai
    85 gramai
  • Kefyras
    80 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Plakta grietinėlė
    150 mililitrų
  • Cukraus pudra
    35 gramai
Kaip pagaminti
  • Paruoškite visus ingredientus. Ištirpinkite sviestą ir atidėkite į šalį.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Ištirpinkite sviestą ir atidėkite į šalį.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite iki purumo. Pamažu suberkite cukrų, plakite apie 7 minutes purioje masėje, kol cukrus visiškai ...
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite iki purumo. Pamažu suberkite cukrų, plakite apie 7 minutes purioje masėje, kol cukrus visiškai ištirps.
  • Kefyrą supilkite į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišykite.
    3. Kefyrą supilkite į išplaktus kiaušinius ir atsargiai išmaišykite.
  • Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite į dubenį su išplaktais kiaušiniais. Labai švelniai sumaišykite su mentele.
    4. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite į dubenį su išplaktais kiaušiniais. Labai švelniai sumaišykite su mentele.
  • Į tešlą suberkite kokoso drožles ir smulkintus migdolus, išmaišykite.
    5. Į tešlą suberkite kokoso drožles ir smulkintus migdolus, išmaišykite.
  • Į dubenį su tešla supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
    6. Į dubenį su tešla supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
  • Tešlą padalinkite į silikoninę formą arba vienkartines popierines formeles po 2/3.
    7. Tešlą padalinkite į silikoninę formą arba vienkartines popierines formeles po 2/3.
  • Kepkite keksiukus iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, kol paruduos. Išimkite keksiukus ir visiškai atvėsinkite.
    8. Kepkite keksiukus iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, kol paruduos. Išimkite keksiukus ir visiškai atvėsinkite.
  • Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purios masės ir keksiukų viršų papuošti reljefiniu dangteliu.
    9. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purios masės ir keksiukų viršų papuošti reljefiniu dangteliu.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai