Keksas be kepimo miltelių

Keksas be kepimo miltelių

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Skanų ir purų keksą galima paruošti ir be kepimo miltelių. Išeis minkšti ir kvapnūs pyragaičiai - idealiai tinkantys prie arbatos. Atkreipkite dėmesį į receptą! Naminis keksas be kepimo miltelių yra ne mažiau puikus nei tradicinis variantas. Kad keksas būtų purus, tešlą reikia gerai išplakti. Receptui reikės sviesto, miltų, krakmolo ir cukraus. Įdėkite šiek tiek vanilės dėl skonio.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    280 gramų
  • Bulvių krakmolas
    50 gramų
  • Cukrus
    180 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Vanilė
    2 gramai
  • Sviestas
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį supilkite kambario temperatūros sviestą ir cukrų. Jei jūsų sviestas dar neištirpęs, ištirpinkite jį mikrobangų krosnelėje.
    2. Į dubenį supilkite kambario temperatūros sviestą ir cukrų. Jei jūsų sviestas dar neištirpęs, ištirpinkite jį mikrobangų krosnelėje.
  • Reklama
  • Cukrų ir sviestą išplakite mikseriu.
    3. Cukrų ir sviestą išplakite mikseriu.
  • Įmuškite kiaušinius ir toliau plakite tešlą.
    4. Įmuškite kiaušinius ir toliau plakite tešlą.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, krakmolą ir vanilę, vėl išplakite tešlą.
    5. Suberkite miltus, krakmolą ir vanilę, vėl išplakite tešlą.
  • Tešla turi gautis nelabai tiršta, pilkite į kepimo formą ir kepkite 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    6. Tešla turi gautis nelabai tiršta, pilkite į kepimo formą ir kepkite 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  • Reklama
  • Kepkite keksą 35 minutes iki auksinės rudos spalvos.
    7. Kepkite keksą 35 minutes iki auksinės rudos spalvos.
  • Iškepusį keksą atvėsinkite, tada patiekite.
    8. Iškepusį keksą atvėsinkite, tada patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai