Keksas be kepimo miltelių
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Skanų ir purų keksą galima paruošti ir be kepimo miltelių. Išeis minkšti ir kvapnūs pyragaičiai - idealiai tinkantys prie arbatos. Atkreipkite dėmesį į receptą! Naminis keksas be kepimo miltelių yra ne mažiau puikus nei tradicinis variantas. Kad keksas būtų purus, tešlą reikia gerai išplakti. Receptui reikės sviesto, miltų, krakmolo ir cukraus. Įdėkite šiek tiek vanilės dėl skonio.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai280 gramų
-
Bulvių krakmolas50 gramų
-
Cukrus180 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Vanilė2 gramai
-
Sviestas150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite kambario temperatūros sviestą ir cukrų. Jei jūsų sviestas dar neištirpęs, ištirpinkite jį mikrobangų krosnelėje.
-
Reklama
-
3. Cukrų ir sviestą išplakite mikseriu.
-
4. Įmuškite kiaušinius ir toliau plakite tešlą.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus, krakmolą ir vanilę, vėl išplakite tešlą.
-
6. Tešla turi gautis nelabai tiršta, pilkite į kepimo formą ir kepkite 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
-
Reklama
-
7. Kepkite keksą 35 minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
8. Iškepusį keksą atvėsinkite, tada patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama