Kefyro pudingas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Jei turite 40 minučių paruošti skanius pusryčius, tuomet šis kefyro pudingo receptas kaip tik jums. Pagaminti labai paprasta, štai receptas! Paįvairinkite pusryčius, gaminkite kefyro pudingą. Jis paruoštas visiškai be miltų, vadinasi, yra be glitimo, o cukraus jame yra tik vienas šaukštas, vadinasi, nepakenks jūsų figūrai. Vykdykite žingsnis po žingsnio receptą ir gaminkite savo sveikatai!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras230 mililitrų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kukurūzų krakmolas25 gramų (arba bulvių)
-
Cukrus1 šaukštas
-
Vanilinio cukraus pakelis1 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Sviestas15~20 gramų (formelės patepimui prieš kepant)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Atskirkite dviejų kiaušinių baltymus ir trynius.
-
Reklama
-
3. Kiaušinių baltymus išplakite su žiupsneliu druskos, kol susidarys minkštos smailės.
-
4. Į kiaušinių baltymus įpilkite cukraus ir toliau plakite.
-
Reklama
-
5. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų.
-
6. Sumaišykite kefyrą, vanilinį cukrų, trynius ir krakmolą.
-
Reklama
-
7. Supilkite kefyro mišinį į išplaktus baltymus ir švelniai išmaišykite šluotele.
-
8. Kepimo formą ištepkite sviestu, dėkite išplaktą masę, išlyginkite. Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.
-
Reklama
-
9. Paruoštą pudingą, jei norisi, galima apibarstyti cukraus pudra ir papuošti uogomis. Jei ištraukus iš orkaitės jis šiek tiek nukrenta, tai yra normalu.
-
10. Ir dabar galite mėgautis neįprasta subtilia tekstūra. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama