Karka sojos padaže

Karka sojos padaže

5 (3 įvertinimai)

2-3 Porcijos
28 val.

Apie receptą

Išstudijavusi daugybę receptų, iškepiau kiaulienos karką sojos padaže. Rezultatas tiesiog puikus! Sojų padažas yra sūraus skonio, bet to neužtenka karkai pasūdyti, todėl papildomai įberiama druskos. Jei mėgstate aštrų skonį, įberkite mėgstamų aštrių prieskonių. Prie stalo patiekite karštą su žalumynais ir marinuotomis ar sūdytomis daržovėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos karka
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Medus
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Sojų padažas
    200 mililitrų
  • Actas 9%
    1 šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai mėsai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Karką nuplaukite, gerai nubraukite peiliu. Visur padarykite pjūvius.
    2. Karką nuplaukite, gerai nubraukite peiliu. Visur padarykite pjūvius.
  • Reklama
  • Dideliame puode arba dubenyje sumaišykite: sojos padažą, medų, druską, actą ir mėsos prieskonius.
    3. Dideliame puode arba dubenyje sumaišykite: sojos padažą, medų, druską, actą ir mėsos prieskonius.
  • Karką perkelkite į puodą su marinatu. Patrinkite juo iš visų pusių, nepamiršdami patepti įpjovų. Palikite marinuotis per naktį kambario t...
    4. Karką perkelkite į puodą su marinatu. Patrinkite juo iš visų pusių, nepamiršdami patepti įpjovų. Palikite marinuotis per naktį kambario temperatūroje, apversdami kas 4 valandas.
  • Reklama
  • Pasibaigus laikui, perkelkite karką į kepimo rankovę, supilkite ten likusį marinatą. Pašaukite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę 1 val...
    5. Pasibaigus laikui, perkelkite karką į kepimo rankovę, supilkite ten likusį marinatą. Pašaukite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę 1 valandai.
  • Pasibaigus laikui, nuimkite kepimo rankovę, perkelkite į skrudintuvą. Užpildykite jį verdančiu vandeniu, kad vandens lygis pasiektų odos ...
    6. Pasibaigus laikui, nuimkite kepimo rankovę, perkelkite į skrudintuvą. Užpildykite jį verdančiu vandeniu, kad vandens lygis pasiektų odos vidurį. Keptuvą 2 valandoms pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Periodiškai apversdami blauzdeles sultinyje.
  • Reklama
  • Praėjus nurodytam laikui, patikrinkite odos pasirengimą. Ji turi būti lengvai pradurta peiliu, o mėsa turi be vargo atsitraukti nuo kaulo...
    7. Praėjus nurodytam laikui, patikrinkite odos pasirengimą. Ji turi būti lengvai pradurta peiliu, o mėsa turi be vargo atsitraukti nuo kaulo. Karką perkelkite į indą ir patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai