Kantono kiauliena
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Nuostabus skonio patiekalas, puikiai parinkti padažo ingredientai – kantonietiška kiauliena. Naudojame česnako, trupučio imbiero, obuolių sulčių ir sojos padažo mišinį. Originalu ir labai skanu! Pagal šį receptą gaminta kiauliena yra labai skani ir švelni, auksine pluta ir originalaus skonio. Mėsą galite patiekti su ryžiais arba šviežiomis daržovėmis, taip pat, jei pageidaujate, galite pridėti bulvių ir įvairių rūšių žalumynų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena350 gramų
-
Obuolių sultys120 mililitrų
-
Sojų padažas40 mililitrų
-
Česnakai4 skiltelės
-
Aliejus2 šaukštai
-
Sausas imbieras1 gramas
-
Lauro lapaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Nulupkite ir nuplaukite visas česnako skilteles, smulkiai sutarkuokite. Perkelkite česnaką į dubenį.
-
Reklama
-
3. Čia pridėkite imbiero, sojos padažo, druskos ir prieskonių pagal skonį.
-
4. Supilkite sultis į dubenį. Vietoj obuolių sulčių galite naudoti apelsinų sultis.
-
Reklama
-
5. Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į marinatą, jei norite, įdėkite kelis lauro lapelius, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 val.
-
6. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi, sudėkite visą mėsą ir marinatą, užvirkite padažą ant stiprios ugnies maišydami mėsą.
-
Reklama
-
7. Po to ugnį sumažinkite ir kepkite mėsą 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama