Kantono kiauliena

Kantono kiauliena

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Nuostabus skonio patiekalas, puikiai parinkti padažo ingredientai – kantonietiška kiauliena. Naudojame česnako, trupučio imbiero, obuolių sulčių ir sojos padažo mišinį. Originalu ir labai skanu! Pagal šį receptą gaminta kiauliena yra labai skani ir švelni, auksine pluta ir originalaus skonio. Mėsą galite patiekti su ryžiais arba šviežiomis daržovėmis, taip pat, jei pageidaujate, galite pridėti bulvių ir įvairių rūšių žalumynų.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    350 gramų
  • Obuolių sultys
    120 mililitrų
  • Sojų padažas
    40 mililitrų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Sausas imbieras
    1 gramas
  • Lauro lapas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nulupkite ir nuplaukite visas česnako skilteles, smulkiai sutarkuokite. Perkelkite česnaką į dubenį.
    2. Nulupkite ir nuplaukite visas česnako skilteles, smulkiai sutarkuokite. Perkelkite česnaką į dubenį.
  • Reklama
  • Čia pridėkite imbiero, sojos padažo, druskos ir prieskonių pagal skonį.
    3. Čia pridėkite imbiero, sojos padažo, druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Supilkite sultis į dubenį. Vietoj obuolių sulčių galite naudoti apelsinų sultis.
    4. Supilkite sultis į dubenį. Vietoj obuolių sulčių galite naudoti apelsinų sultis.
  • Reklama
  • Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į marinatą, jei norite, įdėkite kelis lauro lapelius, išmaišykite ir palikite mari...
    5. Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į marinatą, jei norite, įdėkite kelis lauro lapelius, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 val.
  • Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi, sudėkite visą mėsą ir marinatą, užvirkite padažą ant stiprios ugnies maišydami mėsą.
    6. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi, sudėkite visą mėsą ir marinatą, užvirkite padažą ant stiprios ugnies maišydami mėsą.
  • Reklama
  • Po to ugnį sumažinkite ir kepkite mėsą 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
    7. Po to ugnį sumažinkite ir kepkite mėsą 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai