Kaimiško stiliaus mėsa su bulvėmis

Kaimiško stiliaus mėsa su bulvėmis

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Šiandien siūlau pasigaminti patiekalą, kuris sušildys ne tik sielą, bet ir visus prie stalo. Tai švelnios mėsos, traškių daržovių ir prieskonių aromato derinys, sukuriantis jaukumo ir šilumos atmosferą! Kaimiškas troškinys – tai sotus patiekalas, gaminamas iš mėsos gabalėlių, bulvių, svogūnų ir saldžiųjų paprikų. Lėtas troškinimas suteikia jam nepaprasto skonio ir aromato. Gaminimui galite rinktis bet kokią mėsą, tik nuo to keisis troškinimo laikas. Patiekite karštą, papuošę žalumynais. Tai paprastas, bet neįtikėtinai skanus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susitikimui.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    400 gramų
  • Svogūnas
    80 gramų
  • Česnakas
    2 skiltelės
  • Saldžioji paprika
    100 gramų
  • Pomidorai
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Bulvės
    500 gramų
  • Vanduo
    200 mililitrų
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Daržoves nulupkite ir nuplaukite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Daržoves nulupkite ir nuplaukite.
  • Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Katilą arba keptuvę su storu dugnu dėk...
    2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Katilą arba keptuvę su storu dugnu dėkite ant stiprios ugnies. Įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite kiaulieną ir kepkite ant didelės ugnies 5 minutes, maišydami.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kaip jums patinka ir sudėkite prie mėsos. Česnaką supjaustykite riekelėmis ir įdėkite į katilą. S...
    3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kaip jums patinka ir sudėkite prie mėsos. Česnaką supjaustykite riekelėmis ir įdėkite į katilą. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite dar 4 minutes.
  • Saldžiąją papriką išvalykite, stambiai supjaustykite ir sudėkite prie mėsos su daržovėmis.
    4. Saldžiąją papriką išvalykite, stambiai supjaustykite ir sudėkite prie mėsos su daržovėmis.
  • Reklama
  • Pomidorus supjaustykite stambiais gabalais ir sudėkite į katilą. Virkite 6 minutes po dangčiu, nemaišydami.
    5. Pomidorus supjaustykite stambiais gabalais ir sudėkite į katilą. Virkite 6 minutes po dangčiu, nemaišydami.
  • Bulves supjaustykite vidutinėmis skiltelėmis ir sudėkite prie kiaulienos su daržovėmis.
    6. Bulves supjaustykite vidutinėmis skiltelėmis ir sudėkite prie kiaulienos su daržovėmis.
  • Reklama
  • Viską pasūdykite, pabarstykite pipirais, įdėkite lauro lapą. Galite dėti mėgstamų prieskonių, bet ir be jų patiekalas yra labai aromatingas.
    7. Viską pasūdykite, pabarstykite pipirais, įdėkite lauro lapą. Galite dėti mėgstamų prieskonių, bet ir be jų patiekalas yra labai aromatingas.
  • Į katilą įpilkite karšto vandens ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant lėtos ugnies 40–50 minučių, iki kol patiekalas bus ...
    8. Į katilą įpilkite karšto vandens ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant lėtos ugnies 40–50 minučių, iki kol patiekalas bus paruoštas. Troškinio geriau nemaišyti – taip daržovės išvirs, bet išliks sveikos. Stebėkite skysčio kiekį, prireikus įpilkite dar šiek tiek karšto vandens.
  • Reklama
  • Kaimiškas troškinys paruoštas – pabarstykite jį pjaustytais žalumynais ir patiekite. Skanaus!
    9. Kaimiškas troškinys paruoštas – pabarstykite jį pjaustytais žalumynais ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai