Kaimiško stiliaus mėsa su bulvėmis
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Šiandien siūlau pasigaminti patiekalą, kuris sušildys ne tik sielą, bet ir visus prie stalo. Tai švelnios mėsos, traškių daržovių ir prieskonių aromato derinys, sukuriantis jaukumo ir šilumos atmosferą! Kaimiškas troškinys – tai sotus patiekalas, gaminamas iš mėsos gabalėlių, bulvių, svogūnų ir saldžiųjų paprikų. Lėtas troškinimas suteikia jam nepaprasto skonio ir aromato. Gaminimui galite rinktis bet kokią mėsą, tik nuo to keisis troškinimo laikas. Patiekite karštą, papuošę žalumynais. Tai paprastas, bet neįtikėtinai skanus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susitikimui.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena400 gramų
-
Svogūnas80 gramų
-
Česnakas2 skiltelės
-
Saldžioji paprika100 gramų
-
Pomidorai100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Lauro lapas1 vnt
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Bulvės500 gramų
-
Vanduo200 mililitrų
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Daržoves nulupkite ir nuplaukite. -
2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Katilą arba keptuvę su storu dugnu dėkite ant stiprios ugnies. Įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite kiaulieną ir kepkite ant didelės ugnies 5 minutes, maišydami. -
Reklama
-
3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kaip jums patinka ir sudėkite prie mėsos. Česnaką supjaustykite riekelėmis ir įdėkite į katilą. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite dar 4 minutes. -
4. Saldžiąją papriką išvalykite, stambiai supjaustykite ir sudėkite prie mėsos su daržovėmis. -
Reklama
-
5. Pomidorus supjaustykite stambiais gabalais ir sudėkite į katilą. Virkite 6 minutes po dangčiu, nemaišydami. -
6. Bulves supjaustykite vidutinėmis skiltelėmis ir sudėkite prie kiaulienos su daržovėmis. -
Reklama
-
7. Viską pasūdykite, pabarstykite pipirais, įdėkite lauro lapą. Galite dėti mėgstamų prieskonių, bet ir be jų patiekalas yra labai aromatingas. -
8. Į katilą įpilkite karšto vandens ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant lėtos ugnies 40–50 minučių, iki kol patiekalas bus paruoštas. Troškinio geriau nemaišyti – taip daržovės išvirs, bet išliks sveikos. Stebėkite skysčio kiekį, prireikus įpilkite dar šiek tiek karšto vandens. -
Reklama
-
9. Kaimiškas troškinys paruoštas – pabarstykite jį pjaustytais žalumynais ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















