Jogurtinis kriaušių pyragas

Jogurtinis kriaušių pyragas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Dažniausiai kriaušinį jogurtinį pyragą gaminu laisvą rudens ar žiemos dieną, kai norisi valgyti, bet nesinori per daug persitempti. Kriaušių pyragas visada gaunasi švelnus ir kvapnus. Jogurto kriaušių pyrago pasirengimą tikrinu dantų krapštuku, turi būti sausas. Naudokite saldžiąsias kriaušes pyragui. Jei reikia didesnio pyrago, receptą padvigubinkite. Mano pyragas telpa į 15 centimetrų skersmens formą. Jogurtinis kriaušių pyragas puikiai tiks prie kavos puodelio. Į tešlą galite įdėti vanilės. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    125 gramų
  • Miltai
    250 gramų
  • Cukrus
    85 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    12 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    3/4 arbatinio šaukštelio
  • Apelsino žievelė
    12 vnt
  • Kriaušė
    2 vnt
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sudėkite jogurtą į dubenį.
    1. Sudėkite jogurtą į dubenį.
  • Suberkite miltus, cukrų, sviestą, kiaušinį, kepimo miltelius, apelsino žievelę. Užmaišykite tešlą.
    2. Suberkite miltus, cukrų, sviestą, kiaušinį, kepimo miltelius, apelsino žievelę. Užmaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą į formą. Turi būti užpildyta ne daugiau kaip 3/4 formos aukščio.
    3. Sudėkite tešlą į formą. Turi būti užpildyta ne daugiau kaip 3/4 formos aukščio.
  • Tešlą išlyginti.
    4. Tešlą išlyginti.
  • Reklama
  • Nuimkite kriaušių žievelę ir sėklas. Supjaustykite griežinėliais.
    5. Nuimkite kriaušių žievelę ir sėklas. Supjaustykite griežinėliais.
  • Kriaušes tolygiai paskleiskite ir lengvai įspauskite į tešlą.
    6. Kriaušes tolygiai paskleiskite ir lengvai įspauskite į tešlą.
  • Reklama
  • Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
    7. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
  • Sumaišykite cinamoną su cukraus pudra.
    8. Sumaišykite cinamoną su cukraus pudra.
  • Reklama
  • Milteliais pabarstykite pyragą. Gero apetito!
    9. Milteliais pabarstykite pyragą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai