Jogurtinis kriaušių pyragas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Dažniausiai kriaušinį jogurtinį pyragą gaminu laisvą rudens ar žiemos dieną, kai norisi valgyti, bet nesinori per daug persitempti. Kriaušių pyragas visada gaunasi švelnus ir kvapnus. Jogurto kriaušių pyrago pasirengimą tikrinu dantų krapštuku, turi būti sausas. Naudokite saldžiąsias kriaušes pyragui. Jei reikia didesnio pyrago, receptą padvigubinkite. Mano pyragas telpa į 15 centimetrų skersmens formą. Jogurtinis kriaušių pyragas puikiai tiks prie kavos puodelio. Į tešlą galite įdėti vanilės. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras125 gramų
-
Miltai250 gramų
-
Cukrus85 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Aliejus12 stiklinės
-
Kepimo milteliai3/4 arbatinio šaukštelio
-
Apelsino žievelė12 vnt
-
Kriaušė2 vnt
-
Cukraus pudra1 šaukštas
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sudėkite jogurtą į dubenį.
-
2. Suberkite miltus, cukrų, sviestą, kiaušinį, kepimo miltelius, apelsino žievelę. Užmaišykite tešlą.
-
Reklama
-
3. Sudėkite tešlą į formą. Turi būti užpildyta ne daugiau kaip 3/4 formos aukščio.
-
4. Tešlą išlyginti.
-
Reklama
-
5. Nuimkite kriaušių žievelę ir sėklas. Supjaustykite griežinėliais.
-
6. Kriaušes tolygiai paskleiskite ir lengvai įspauskite į tešlą.
-
Reklama
-
7. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
-
8. Sumaišykite cinamoną su cukraus pudra.
-
Reklama
-
9. Milteliais pabarstykite pyragą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama