Jautienos troškinys su ridikėliais

Jautienos troškinys su ridikėliais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kai kurios daržovės nelabai mėgstamos mūsų šeimininkių. Tai labai nepelnyta, pavyzdžiui, kalbant apie juoduosius ridikus. Tai labai aštrus, sveikas ir gana skanus ingredientas. Noriu jums pasiūlyti įdomų ir nesudėtingą jautienos troškinio su ridikėliais gaminimo būdą. Be to, recepte naudojami svogūnai ir morkos, tačiau daržovių asortimentą galima padidinti, kad patiekalas būtų dar patrauklesnis ir skanesnis. Mėsą su ridikėliais galite patiekti prie stalo su garnyru arba be jo. Išbandyk bent kartą, manau, kad verta.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Juodieji ridikai
    1 vnt
  • Jautiena
    1/2 kilogramo
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mūsų mažas ingredientų rinkinys yra mėsa ir 3 daržovės.
    1. Mūsų mažas ingredientų rinkinys yra mėsa ir 3 daržovės.
  • Ridikėlius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir gausiai pasūdykite (kaip baklažanus). Tada užpilkite vandeniu ir palikite 15-20 m...
    2. Ridikėlius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir gausiai pasūdykite (kaip baklažanus). Tada užpilkite vandeniu ir palikite 15-20 minučių. Taip atsikratysite kartumo.
  • Reklama
  • Tuo tarpu mėsą apkepkite keptuvėje su sviestu, kol švelniai apskrus.
    3. Tuo tarpu mėsą apkepkite keptuvėje su sviestu, kol švelniai apskrus.
  • Tada sudėkite susmulkintus svogūnus ir morkas. Porą minučių pakepinkite su mėsa.
    4. Tada sudėkite susmulkintus svogūnus ir morkas. Porą minučių pakepinkite su mėsa.
  • Reklama
  • Tada sudėkite ridikėlius į keptuvę. Pirmiausia jį reikia nuplauti po tekančiu vandeniu ir nusausinti. Troškinkite 3-4 minutes maišydami.
    5. Tada sudėkite ridikėlius į keptuvę. Pirmiausia jį reikia nuplauti po tekančiu vandeniu ir nusausinti. Troškinkite 3-4 minutes maišydami.
  • Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir užpilkite vandeniu (sultiniu). Palikite po dangčiu ant silpnos ugnies, troškinkite, kol mėsa sumi...
    6. Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir užpilkite vandeniu (sultiniu). Palikite po dangčiu ant silpnos ugnies, troškinkite, kol mėsa suminkštės. Kepimo laikas priklauso nuo jautienos ir gabalėlių dydžio. Prieš patiekdami į keptuvę galite įberti šiek tiek šviežių žolelių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai