Ispaniški sumuštinukai Pinchos

Ispaniški sumuštinukai Pinchos

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Ispaniški „Pinchos“ sumuštiniai – tai skanus užkandis, puikiai tinkantis prie savitarnos stalo ar šventinei puotai, taip pat gali būti patiekiamas tiesiog su taure gero vyno ar prosecco. Ispaniški „Pinchos“ sumuštiniai gali būti gaminami iš skirtingų ingredientų. Pagrindas – alyvuogių aliejuje kepti batono gabaliukai, skanus pomidorų padažas. Šiandien gaminsime sumuštinius su jamonu ir avokadu. Maži ir skanūs sumuštiniai patiks visiems, atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bagetas
    100 gramų
  • Jamonas
    70 gramų (ispaniškas vytintas kumpis)
  • Avokadas
    70 gramų
  • Pomidorų padažas
    50 gramų
  • Alyvuogės
    50 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    100 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Citrinos sultys
    pagal skonį
  • Salotų lapai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Avokadą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis. Vyšninius pomidorus ir alyvuoges suverkite ant iešmelių.
    2. Avokadą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis. Vyšninius pomidorus ir alyvuoges suverkite ant iešmelių.
  • Reklama
  • Batoną supjaustykite mažais gabalėliais.
    3. Batoną supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite batono riekeles ir kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes.
    4. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite batono riekeles ir kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes.
  • Reklama
  • Batono riekeles aptepkite pomidorų padažu. Rinkitės sodrų, skanų padažą su bazilikais ir žolelėmis.
    5. Batono riekeles aptepkite pomidorų padažu. Rinkitės sodrų, skanų padažą su bazilikais ir žolelėmis.
  • Ant padažo uždėkite šiek tiek salotų. Ant kai kurių sumuštinių uždėkite jamono, ant kitų – avokadą.
    6. Ant padažo uždėkite šiek tiek salotų. Ant kai kurių sumuštinių uždėkite jamono, ant kitų – avokadą.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno sumuštinio užverkite po iešmelį alyvuogių ir vyšninių pomidorų.
    7. Ant kiekvieno sumuštinio užverkite po iešmelį alyvuogių ir vyšninių pomidorų.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai