Ispaniški sumuštinukai Pinchos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Ispaniški „Pinchos“ sumuštiniai – tai skanus užkandis, puikiai tinkantis prie savitarnos stalo ar šventinei puotai, taip pat gali būti patiekiamas tiesiog su taure gero vyno ar prosecco. Ispaniški „Pinchos“ sumuštiniai gali būti gaminami iš skirtingų ingredientų. Pagrindas – alyvuogių aliejuje kepti batono gabaliukai, skanus pomidorų padažas. Šiandien gaminsime sumuštinius su jamonu ir avokadu. Maži ir skanūs sumuštiniai patiks visiems, atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bagetas100 gramų
-
Jamonas70 gramų (ispaniškas vytintas kumpis)
-
Avokadas70 gramų
-
Pomidorų padažas50 gramų
-
Alyvuogės50 gramų
-
Vyšniniai pomidorai100 gramų
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Citrinos sultyspagal skonį
-
Salotų lapaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Avokadą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis. Vyšninius pomidorus ir alyvuoges suverkite ant iešmelių.
-
Reklama
-
3. Batoną supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite batono riekeles ir kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes.
-
Reklama
-
5. Batono riekeles aptepkite pomidorų padažu. Rinkitės sodrų, skanų padažą su bazilikais ir žolelėmis.
-
6. Ant padažo uždėkite šiek tiek salotų. Ant kai kurių sumuštinių uždėkite jamono, ant kitų – avokadą.
-
Reklama
-
7. Ant kiekvieno sumuštinio užverkite po iešmelį alyvuogių ir vyšninių pomidorų.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama