Vištienos suktinukai su varškės sūriu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Vištienos filė suktinukus su varškės sūriu galima paruošti ir kaip sočią vakarienę, ar ant šventinio stalo. Tai gana paprastas greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas. Suktinukus geriau patiekti karštus, atšalus nebėra tokie skanūs. Norint paruošti šiuos suktinukus reikės vos keletos ingridientų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė300 gramų
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Varškės sūris50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Praskalaukite mėsą ir supjaustykite ją kaip karbonadą.
-
Reklama
-
3. Pagardinkite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
-
4. Ant vieno galo uždėkite varškės sūrį.
-
Reklama
-
5. Mėsą susukite į ritinį ir užfiksuokite dantų krapštuku. Taip pasidarykite visus suktinukus.
-
6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Išdėstykite suktinukus.
-
Reklama
-
7. Kepkite suktinukus, kol jie bus gražūs ir aukso rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
-
8. Suktinukus perkelkite į kepimo indą. Nusiųskite indą į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių 15–20 minučių.
-
Reklama
-
9. Patiekite juos prie stalo.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama