Įdarytos vištienos šlaunelės

Įdarytos vištienos šlaunelės

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Štai puikus įdarytų vištienos šlaunelių receptas. Labai skanus ir įdomus patiekalas, gera alternatyva įprastai vištienai. Be to, taip pat lengva paruošti. Pabandykite tai! Įdarui galite naudoti skirtingus ingredientus (daržoves, mėsą, sūrį), įdaryti galite ne tik šlauneles, bet ir kitas dalis. Kepimui geriau naudoti šviežią mėsą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės
    5 vnt
  • Grybai
    300 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplauname ir nupjauname riebalų perteklių bei gyslas. Aštriu peiliu nuimkite odą nuo šlaunelių, išverskite ir nupjaukite kartu su k...
    1. Mėsą nuplauname ir nupjauname riebalų perteklių bei gyslas. Aštriu peiliu nuimkite odą nuo šlaunelių, išverskite ir nupjaukite kartu su kaulu.
  • Nuėmus odelę, mėsą nupjaukite nuo kaulo ir supjaustykite mažais gabalėliais, perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į dubenį.
    2. Nuėmus odelę, mėsą nupjaukite nuo kaulo ir supjaustykite mažais gabalėliais, perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Padėkite keptuvę ant ugnies ir įpilkite rafinuoto aliejaus. Grybus nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną nulupame ir...
    3. Padėkite keptuvę ant ugnies ir įpilkite rafinuoto aliejaus. Grybus nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais. Pirmiausia į karštą keptuvę suberkite svogūnus, o po kelių minučių – grybus. Kepkite 3 minutes ir įdarą sumaišykite su mėsa, pagardinkite prieskoniais, užpildykite odelę ir sandariai suvyniokite.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį ir panardinkite gautas įdarytas šlauneles.
    4. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir panardinkite gautas įdarytas šlauneles.
  • Reklama
  • Apvoliokite šlauneles džiūvėsėliuose ir įdėkite į karštą augalinį aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol pluta taps auksinės spalvos.
    5. Apvoliokite šlauneles džiūvėsėliuose ir įdėkite į karštą augalinį aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol pluta taps auksinės spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai