Įdarytos vištienos šlaunelės
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Štai puikus įdarytų vištienos šlaunelių receptas. Labai skanus ir įdomus patiekalas, gera alternatyva įprastai vištienai. Be to, taip pat lengva paruošti. Pabandykite tai! Įdarui galite naudoti skirtingus ingredientus (daržoves, mėsą, sūrį), įdaryti galite ne tik šlauneles, bet ir kitas dalis. Kepimui geriau naudoti šviežią mėsą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos šlaunelės5 vnt
-
Grybai300 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Džiūvėsėliai50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplauname ir nupjauname riebalų perteklių bei gyslas. Aštriu peiliu nuimkite odą nuo šlaunelių, išverskite ir nupjaukite kartu su kaulu.
-
2. Nuėmus odelę, mėsą nupjaukite nuo kaulo ir supjaustykite mažais gabalėliais, perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Padėkite keptuvę ant ugnies ir įpilkite rafinuoto aliejaus. Grybus nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais. Pirmiausia į karštą keptuvę suberkite svogūnus, o po kelių minučių – grybus. Kepkite 3 minutes ir įdarą sumaišykite su mėsa, pagardinkite prieskoniais, užpildykite odelę ir sandariai suvyniokite.
-
4. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir panardinkite gautas įdarytas šlauneles.
-
Reklama
-
5. Apvoliokite šlauneles džiūvėsėliuose ir įdėkite į karštą augalinį aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol pluta taps auksinės spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama