Įdarytos dešrelės
4.3 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Ieškote originalaus ir tuo pačiu lengvai paruošiamo užkandžio varianto? Atkreipkite dėmesį į įdarytas dešreles su gardžiu sūriu ir traškia plutele. Labai sotus karštas užkandis, puikiai tinkantis, pavyzdžiui, prie alaus. Įdarytų dešrelių receptas gana paprastas, todėl jas galima pasigaminti netikėtai ant slenksčio atsiradus svečiams.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės6 vnt
-
Sūris6 riekelės
-
Šoninė6 riekelės
-
Garstyčiospagal skonį (arba kečupas)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tai minimalus ingredientų rinkinys, reikalingas užkandžiui paruošti. Šiame paprastame įdarytų dešrų recepte kaip padažą galite naudoti ne tik garstyčias, bet ir, pavyzdžiui, kečupą, grietinėlę ar česnakinį padažą.
-
2. Pirmiausia reikia nulupti dešreles ir atsargiai, bet ne iki galo, supjaustyti. Aptepame padažu pagal skonį. Jei norite, pagal skonį galite pridėti šiek tiek pipirų, smulkinto česnako ar kitų prieskonių.
-
Reklama
-
3. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais, maždaug tokio pat ilgio kaip dešreles, arba įdėkite porą gabalėlių.
-
4. Kiekvieną dešrelę apvyniokite šoninės juostele.
-
Reklama
-
5. Dviejose ar trijose vietose atsargiai pritvirtinkite dantų krapštukais. Dėti į karščiui atsparią formą ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepkite įdarytas dešreles iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Paruoštas dešreles prieš patiekiant reikia šiek tiek atvėsinti ir, jei pageidaujama, papildyti, pavyzdžiui, šviežiomis žolelėmis. Puikus pasirinkimas neįprastam užkandžiui šeimai ir svečiams.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama