Įdarytos dešrelės

Įdarytos dešrelės

4.3 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Ieškote originalaus ir tuo pačiu lengvai paruošiamo užkandžio varianto? Atkreipkite dėmesį į įdarytas dešreles su gardžiu sūriu ir traškia plutele. Labai sotus karštas užkandis, puikiai tinkantis, pavyzdžiui, prie alaus. Įdarytų dešrelių receptas gana paprastas, todėl jas galima pasigaminti netikėtai ant slenksčio atsiradus svečiams.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    6 vnt
  • Sūris
    6 riekelės
  • Šoninė
    6 riekelės
  • Garstyčios
    pagal skonį (arba kečupas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tai minimalus ingredientų rinkinys, reikalingas užkandžiui paruošti. Šiame paprastame įdarytų dešrų recepte kaip padažą galite naudoti ne...
    1. Tai minimalus ingredientų rinkinys, reikalingas užkandžiui paruošti. Šiame paprastame įdarytų dešrų recepte kaip padažą galite naudoti ne tik garstyčias, bet ir, pavyzdžiui, kečupą, grietinėlę ar česnakinį padažą.
  • Pirmiausia reikia nulupti dešreles ir atsargiai, bet ne iki galo, supjaustyti. Aptepame padažu pagal skonį. Jei norite, pagal skonį galit...
    2. Pirmiausia reikia nulupti dešreles ir atsargiai, bet ne iki galo, supjaustyti. Aptepame padažu pagal skonį. Jei norite, pagal skonį galite pridėti šiek tiek pipirų, smulkinto česnako ar kitų prieskonių.
  • Reklama
  • Sūrį supjaustykite mažais kubeliais, maždaug tokio pat ilgio kaip dešreles, arba įdėkite porą gabalėlių.
    3. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais, maždaug tokio pat ilgio kaip dešreles, arba įdėkite porą gabalėlių.
  • Kiekvieną dešrelę apvyniokite šoninės juostele.
    4. Kiekvieną dešrelę apvyniokite šoninės juostele.
  • Reklama
  • Dviejose ar trijose vietose atsargiai pritvirtinkite dantų krapštukais. Dėti į karščiui atsparią formą ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Ke...
    5. Dviejose ar trijose vietose atsargiai pritvirtinkite dantų krapštukais. Dėti į karščiui atsparią formą ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepkite įdarytas dešreles iki auksinės rudos spalvos.
  • Paruoštas dešreles prieš patiekiant reikia šiek tiek atvėsinti ir, jei pageidaujama, papildyti, pavyzdžiui, šviežiomis žolelėmis. Puikus ...
    6. Paruoštas dešreles prieš patiekiant reikia šiek tiek atvėsinti ir, jei pageidaujama, papildyti, pavyzdžiui, šviežiomis žolelėmis. Puikus pasirinkimas neįprastam užkandžiui šeimai ir svečiams.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai