Grybų padažas bulvių košei
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Kaip žinote, grybai ir bulvės visada yra sėkmingas duetas! Pasigaminkite skanų grybų padažą bulvių košei. Puikus šeimos vakarienės pasirinkimas. Žinoma, iš miško grybų toks padažas bus labai skanus. Tačiau pievagrybiai bus vertas patiekalo pakaitalas. Padaže ypač tiks prinokę grybai, kurių skonis ryškesnis, o patys aromatingesni.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai400 gramų (supjaustyti mažais kubeliais)
-
Svogūnai1 vnt (supjaustytas mažais kubeliais)
-
Morkos1 vnt (tarkuotas)
-
Miltai1 šaukštas
-
Grietinėlė200 mililitrų (vidutinio riebumo)
-
Grietinė200 gramų
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas.
-
Reklama
-
3. Suberkite grybus ir pakepinkite maišydami, kol apskrus.
-
4. Pasūdykite ir keptuvės turinį pabarstykite miltais, gerai išmaišykite ir pakaitinkite porą minučių.
-
Reklama
-
5. Maišydami supilkite grietinėlę, užvirinkite.
-
6. Įpilkite grietinės, pipirų pagal skonį, išmaišykite, sumažinkite ugnį.
-
Reklama
-
7. Padažą troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
-
8. Tuo metu išvirkite bulves ir paruoškite košę pagal skonį pagardinkite sviestu, pienu ir pan.
-
Reklama
-
9. Padalinkite tyrę į dubenėlius, gausiai apšlakstykite padažu ir, jei yra, papuoškite šviežiais čiobreliais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama