Grybų padažas bulvių košei

Grybų padažas bulvių košei

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Kaip žinote, grybai ir bulvės visada yra sėkmingas duetas! Pasigaminkite skanų grybų padažą bulvių košei. Puikus šeimos vakarienės pasirinkimas. Žinoma, iš miško grybų toks padažas bus labai skanus. Tačiau pievagrybiai bus vertas patiekalo pakaitalas. Padaže ypač tiks prinokę grybai, kurių skonis ryškesnis, o patys aromatingesni.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    400 gramų (supjaustyti mažais kubeliais)
  • Svogūnai
    1 vnt (supjaustytas mažais kubeliais)
  • Morkos
    1 vnt (tarkuotas)
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Grietinėlė
    200 mililitrų (vidutinio riebumo)
  • Grietinė
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas.
    2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas.
  • Reklama
  • Suberkite grybus ir pakepinkite maišydami, kol apskrus.
    3. Suberkite grybus ir pakepinkite maišydami, kol apskrus.
  • Pasūdykite ir keptuvės turinį pabarstykite miltais, gerai išmaišykite ir pakaitinkite porą minučių.
    4. Pasūdykite ir keptuvės turinį pabarstykite miltais, gerai išmaišykite ir pakaitinkite porą minučių.
  • Reklama
  • Maišydami supilkite grietinėlę, užvirinkite.
    5. Maišydami supilkite grietinėlę, užvirinkite.
  • Įpilkite grietinės, pipirų pagal skonį, išmaišykite, sumažinkite ugnį.
    6. Įpilkite grietinės, pipirų pagal skonį, išmaišykite, sumažinkite ugnį.
  • Reklama
  • Padažą troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
    7. Padažą troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  • Tuo metu išvirkite bulves ir paruoškite košę pagal skonį pagardinkite sviestu, pienu ir pan.
    8. Tuo metu išvirkite bulves ir paruoškite košę pagal skonį pagardinkite sviestu, pienu ir pan.
  • Reklama
  • Padalinkite tyrę į dubenėlius, gausiai apšlakstykite padažu ir, jei yra, papuoškite šviežiais čiobreliais. Skanaus!
    9. Padalinkite tyrę į dubenėlius, gausiai apšlakstykite padažu ir, jei yra, papuoškite šviežiais čiobreliais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai