Grybų kreminė sriuba

Grybų kreminė sriuba

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiuolaikinė kvapnios grybų sriubos su grietinėle paruošimo versija. Skani ir soti, lengvai paruošiama. Ją galima paruošti iš bet kokių grybų. Subtilus kreminis šios sriubos skonis jus sužavės. Skanią ir kvapnią grybų sriubą galima paruošti ne tik rudenį, grybavimo metu. Tokią sriubą galima virti ir iš šaldytų grybų, ir iš austrių grybų ar pievagrybių. Sriubos receptas yra gana paprastas ir greitas. Daržovės nebūtinai turi būti trintos, sriuba gali būti patiekiama prie stalo labiau pažįstama forma. Bet man patinka modernus pristatymas. Tikiuosi, kad jums patiks šis receptas, kuriame parodyta, kaip pasigaminti kreminę grybų sriubą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pievagrybiai
    250 gramų (galite naudoti bet kokius grybus)
  • Bulvės
    4 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Aliejus
    1.5 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (arba pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsniai
  • Švieži žalumynai
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite sriubos ingredientus.
    1. Paruoškite sriubos ingredientus.
  • Pirmiausia bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Bulves paskirstome į puodą ir užpilame vandeniu apie 3-4 cm ...
    2. Pirmiausia bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Bulves paskirstome į puodą ir užpilame vandeniu apie 3-4 cm virš bulvių. Verdame.
  • Reklama
  • Nulupkite česnaką, svogūną ir morką. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite česnaką.
    3. Nulupkite česnaką, svogūną ir morką. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite česnaką.
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, morką ir česnaką.
    4. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, morką ir česnaką.
  • Reklama
  • Grybus kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
    5. Grybus kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
  • Ir sudėkite grybus į keptuvę. Kepkite maišydami iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
    6. Ir sudėkite grybus į keptuvę. Kepkite maišydami iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Keptuvės turinį perkeliame į puodą su išvirusiomis bulvėmis ir verdame dar 2–3 minutes.
    7. Keptuvės turinį perkeliame į puodą su išvirusiomis bulvėmis ir verdame dar 2–3 minutes.
  • Dabar sriubą sutriname.
    8. Dabar sriubą sutriname.
  • Reklama
  • Gautą tyrę supilkite atgal į puodą, pagal skonį įberkite grietinėlės, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir užvirinkite.
    9. Gautą tyrę supilkite atgal į puodą, pagal skonį įberkite grietinėlės, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir užvirinkite.
  • Supilkite sriubą į dubenį ir suberkite smulkiai pjaustytas šviežias žoleles. Gero apetito!
    10. Supilkite sriubą į dubenį ir suberkite smulkiai pjaustytas šviežias žoleles. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai