Grikių apkepas su varške

Grikių apkepas su varške

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš grikių gaminamas apkepas, labai turtingas įvairių mikroelementų, todėl sveikas. Noriu pasidalinti su jumis, kaip iškepti grikių apkepą su varške. Tai tobuli saldūs pusryčiai vaikams. Tai labai paprastas receptas, tačiau apkepas yra skanus ir maistingas. Jį galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą. Ypač tinka apkepą kepti tada, kai lieka grikių likučių, kurių niekas nenori baigti valgyti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grikiai
    1 stiklinė
  • Varškė
    400 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    0.5 stiklinės
  • Vanilinas
    1 pakelis
  • Manų kruopos
    3 šaukštai
  • Sviestas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkite grikius.
    1. Išvirkite grikius.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir varške. Pridėti vanilės.
    2. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir varške. Pridėti vanilės.
  • Reklama
  • Į gautą masę suberkite grikius, sumaišykite mikseriu mažu greičiu.
    3. Į gautą masę suberkite grikius, sumaišykite mikseriu mažu greičiu.
  • Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite manų kruopomis.
    4. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite manų kruopomis.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą į formą ir kepkite karštoje orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, 45-50 minučių.
    5. Supilkite tešlą į formą ir kepkite karštoje orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, 45-50 minučių.
  • Apkepas paruoštas, gero apetito!
    6. Apkepas paruoštas, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai