Greitas saldus vyniotinis

Greitas saldus vyniotinis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Turite porą minučių laisvo laiko, siūlau jį praleisti naudingai ir greitai pasigaminti skanų vyniotinį, o įdarą jam galite pasirinkti savo nuožiūra. Kepti kepinius turėtų mokėti kiekviena save gerbianti šeimininkė, o kadangi pradėti reikia nuo kažko itin paprasto, šiandien papasakosiu kaip pasigaminti vyniotinį per 5 minutes. Tai nuostabus skanėstas, kuris paruošiamas labai greitai ir visada yra neįtikėtinai skanus. Be to, kaip jau sakiau anksčiau, įdarą galite rinktis savo nuožiūra, pavyzdžiui, jei mėgstate saldumynus, įpilkite kondensuoto pieno arba vyniotinį patepkite spanguolių uogiene, kad būtų šiek tiek rūgštelės. Apskritai šis receptas, neabejotinai bus naudingas visiems, be išimties, tiek pradedantiesiems, tiek labai patyrusioms namų šeimininkėms.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Miltai
    5 šaukštai
  • Pieno milteliai
    5 šaukštai
  • Cukrus
    5 šaukštai
  • Soda
    1/3 arbatinio šaukštelio (užgesinta actu)
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pertepimas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia giliame dubenyje sumaišome miltus, pieno miltelius ir cukrų.
    1. Pirmiausia giliame dubenyje sumaišome miltus, pieno miltelius ir cukrų.
  • Kiaušinius įmušame į dubenį ir viską gerai išmaišome, tada į tešlą įmaišome actu gesintos sodos ir druskos.
    2. Kiaušinius įmušame į dubenį ir viską gerai išmaišome, tada į tešlą įmaišome actu gesintos sodos ir druskos.
  • Reklama
  • Toliau kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ištepame aliejumi, dedame tešlą ant popieriaus ir paskirstome per visą paviršių, kad ...
    3. Toliau kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ištepame aliejumi, dedame tešlą ant popieriaus ir paskirstome per visą paviršių, kad gautume nedidelį stačiakampį.
  • Dabar kepimo skardą dedame į iki 250 laipsnių įkaitintą orkaitę tik 5 minutėms, šio laiko užtenka.
    4. Dabar kepimo skardą dedame į iki 250 laipsnių įkaitintą orkaitę tik 5 minutėms, šio laiko užtenka.
  • Reklama
  • Pasibaigus laikui, išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir greitai patepkite pyrago paviršių įdaru. Aš tepiau su rududu.
    5. Pasibaigus laikui, išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir greitai patepkite pyrago paviršių įdaru. Aš tepiau su rududu.
  • Tada lygiai taip pat greitai susukite vyniotinį. Jei delsite, pyragas atvės ir suvyniotas pradės skilinėti.
    6. Tada lygiai taip pat greitai susukite vyniotinį. Jei delsite, pyragas atvės ir suvyniotas pradės skilinėti.
  • Reklama
  • Nupjauname bjaurius vyniotinio kraštus, apibarstome cukraus pudra ir paliekame šiek tiek pamirkti, tada vyniotinį supjaustome griežinėlia...
    7. Nupjauname bjaurius vyniotinio kraštus, apibarstome cukraus pudra ir paliekame šiek tiek pamirkti, tada vyniotinį supjaustome griežinėliais ir pasilepiname. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai