Graikiškas žuvies troškinys

Graikiškas žuvies troškinys

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Siūlau šią paprastą, bet labai skanią žuvį paruošti pietums ar vakarienei. Tai neužims daug laiko, o šeima jums labai padėkos. Kepimui tinka bet kokia baltoji jūros žuvis. Jei norite, nulupkite pomidorą, kurį laiką palaikykite karštame vandenyje, o po to palaikykite šaltame vandenyje, taip lengviau nusilups. Kepimo laikas priklausys nuo gabalėlių storio ir žuvies rūšies.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jūros žuvis
    400 gramų (balta)
  • Pomidoras
    1 vnt (didelis)
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus graikiškam žuvienės ruošimui.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus graikiškam žuvienės ruošimui.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, sudėkite...
    2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, sudėkite į keptuvę. Daržoves maišydami patroškinkite 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais. Viską pasūdyti, pipiruoti ir troškinti dar 5 minutes.
    3. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais. Viską pasūdyti, pipiruoti ir troškinti dar 5 minutes.
  • pakeptas daržoves perkelkite į dubenį.
    4. pakeptas daržoves perkelkite į dubenį.
  • Reklama
  • Žuvį supjaustykite porcijomis, pabarstykite druska ir pipirais. Žuvį dėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
    5. Žuvį supjaustykite porcijomis, pabarstykite druska ir pipirais. Žuvį dėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
  • Grąžinkite daržoves į keptuvę, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 15 minučių ant silpnos ugnies.
    6. Grąžinkite daržoves į keptuvę, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 15 minučių ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Paruošta žuvį nukelkite nuo ugnies, išdėliokite lėkštėse ir nedelsdami patiekite.
    7. Paruošta žuvį nukelkite nuo ugnies, išdėliokite lėkštėse ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai