Glazūruoti kiaulienos kepsneliai

Glazūruoti kiaulienos kepsneliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Sultingi, saldaus ir aštraus skonio kepsneliai. Šiuos ne gėda būtų patiekti net ant šventinio stalo. Pasidalinsiu puikiu variantu, kaip pasigaminti glazūruotus kiaulienos kepsnelius. Skanu, paprasta ir įdomu. Kepimui tinka bet kuri kiaulienos skerdenos dalis be kaulų. Sultingumo ir gražios plutos suteikia cukrus, kuris kepant virsta karamele. Būtent cukraus glaisto dėka kepsneliai išlieka sultingi. Patiekite ant stalo praėjus kelioms minutėms po kepimo.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rudas cukrus
    1/4 stiklinės
  • Kajano pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnako milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Paprika
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska ir malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Kiaulienos mėsa
    4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje sumaišykite granuliuotą cukrų ir visus sausus prieskonius, druską.
    1. Dubenyje sumaišykite granuliuotą cukrų ir visus sausus prieskonius, druską.
  • Mėsą nuplaukite, nuvalykite servetėlėmis ir įtrinkite paruoštu prieskonių mišiniu.
    2. Mėsą nuplaukite, nuvalykite servetėlėmis ir įtrinkite paruoštu prieskonių mišiniu.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų augalinio aliejaus, sudėkite kiaulienos kepsnelius.
    3. Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų augalinio aliejaus, sudėkite kiaulienos kepsnelius.
  • Kepkite kepsnelius iš kiekvienos pusės apie penkias minutes ant vidutinės ugnies.
    4. Kepkite kepsnelius iš kiekvienos pusės apie penkias minutes ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Kepsnelius dėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-7 minutes.
    5. Kepsnelius dėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-7 minutes.
  • Prieš patiekdami pamirkykite kepsnelius į kepimo metu išsiskyrusį glajų. Gero apetito!
    6. Prieš patiekdami pamirkykite kepsnelius į kepimo metu išsiskyrusį glajų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai