Glazūruoti kiaulienos kepsneliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Sultingi, saldaus ir aštraus skonio kepsneliai. Šiuos ne gėda būtų patiekti net ant šventinio stalo. Pasidalinsiu puikiu variantu, kaip pasigaminti glazūruotus kiaulienos kepsnelius. Skanu, paprasta ir įdomu. Kepimui tinka bet kuri kiaulienos skerdenos dalis be kaulų. Sultingumo ir gražios plutos suteikia cukrus, kuris kepant virsta karamele. Būtent cukraus glaisto dėka kepsneliai išlieka sultingi. Patiekite ant stalo praėjus kelioms minutėms po kepimo.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rudas cukrus1/4 stiklinės
-
Kajano pipirai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Česnako milteliai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Paprika0.5 arbatinio šaukštelio
-
Druska ir malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus2 šaukštai
-
Kiaulienos mėsa4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dubenyje sumaišykite granuliuotą cukrų ir visus sausus prieskonius, druską.
-
2. Mėsą nuplaukite, nuvalykite servetėlėmis ir įtrinkite paruoštu prieskonių mišiniu.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų augalinio aliejaus, sudėkite kiaulienos kepsnelius.
-
4. Kepkite kepsnelius iš kiekvienos pusės apie penkias minutes ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
5. Kepsnelius dėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-7 minutes.
-
6. Prieš patiekdami pamirkykite kepsnelius į kepimo metu išsiskyrusį glajų. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama