Ežiukai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Ežiukai patiks visiems, ypač tinka prie lengvų daržovių ir žolelių garnyrų. Paprasta ir greita – puikiai tinka kiekvienai dienai. Pagrindas yra vištienos filė, pridėti svogūnų, morkų, česnako, ryžių. Ežiukus kepame be aliejaus ir be kepimo proceso. Tik troškinimas. Rezultatas – nekaloringas, tinka visiems, kurie prižiūri savo figūrą ir vaikams. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė300 gramų
-
Morkos50 gramų
-
Svogūnai50 gramų
-
Česnakai10 gramų
-
Virti ryžiai100 gramų
-
Pomidorų pasta80 gramų
-
Vanduo300 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą, supjaustykite į faršą.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite virtus ryžius ir maltą mėsą.
-
4. Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Visas daržoves supjaustykite kuo smulkiau ir suberkite į faršą. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Viską gerai išmaišyti.
-
6. Suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite į sausą keptuvę aukštomis kraštinėmis. Pomidorų pasta ištirpinama vandenyje.
-
Reklama
-
7. Užpildykite ruošinį pomidorų ir vandens mišiniu, uždenkite dangčiu. Troškinkite ežiukus 30 minučių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama