Ežiukai

Ežiukai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Ežiukai patiks visiems, ypač tinka prie lengvų daržovių ir žolelių garnyrų. Paprasta ir greita – puikiai tinka kiekvienai dienai. Pagrindas yra vištienos filė, pridėti svogūnų, morkų, česnako, ryžių. Ežiukus kepame be aliejaus ir be kepimo proceso. Tik troškinimas. Rezultatas – nekaloringas, tinka visiems, kurie prižiūri savo figūrą ir vaikams. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Morkos
    50 gramų
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Česnakai
    10 gramų
  • Virti ryžiai
    100 gramų
  • Pomidorų pasta
    80 gramų
  • Vanduo
    300 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą, supjaustykite į faršą.
    2. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą, supjaustykite į faršą.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite virtus ryžius ir maltą mėsą.
    3. Dubenyje sumaišykite virtus ryžius ir maltą mėsą.
  • Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Visas daržoves supjaustykite kuo smulkiau ir suberkite į faršą. Įberkite druskos ir pipirų pagal ...
    4. Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Visas daržoves supjaustykite kuo smulkiau ir suberkite į faršą. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Viską gerai išmaišyti.
    5. Viską gerai išmaišyti.
  • Suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite į sausą keptuvę aukštomis kraštinėmis. Pomidorų pasta ištirpinama vandenyje.
    6. Suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite į sausą keptuvę aukštomis kraštinėmis. Pomidorų pasta ištirpinama vandenyje.
  • Reklama
  • Užpildykite ruošinį pomidorų ir vandens mišiniu, uždenkite dangčiu. Troškinkite ežiukus 30 minučių.
    7. Užpildykite ruošinį pomidorų ir vandens mišiniu, uždenkite dangčiu. Troškinkite ežiukus 30 minučių.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai