Tuno paštetas
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Tuno paštetas – skanus, maistingas ir sotus užkandis, kuris patiks absoliučiai visiems jūros gėrybių ir žuvies mėgėjams. Paštetą galite patiekti su duona, pita duona, bandelėmis, blynais. Paštetą virti nesunku, jei nusipirkote skanų tuną su maloniu poskoniu, tada užkandis išeis neblogai. Įdėsime tik virtą kiaušinį ir svogūnus, patikėkite, užteks. Subtilus paštetas pasirodys toks skanus, kad bus labai sunku nuo jo atsiplėšti! Prieskoniai gali būti pridedami prie recepto pagal jūsų skonį.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Konservuotas tunas180 gramų (aliejuje)
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Svogūnai0,5 vnt
-
Actas 9%50 mililitrų
-
Vanduo50 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Citrinų sultyspagal skonį (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Išvirkite kiaušinį iš anksto.
-
2. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, perkelkite į dubenį, įpilkite acto ir vandens. Marinuoti 10 minučių.
-
Reklama
-
3. Iš tuno nupilkite aliejaus perteklių, sudėkite tuną į dubenį.
-
4. Virtą vištienos kiaušinį nulupkite, sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į dubenį su tunu.
-
Reklama
-
5. Tada sudėkite marinuotus svogūnus, pagal skonį druskos ir pipirų.
-
6. Viską perkelkite į trintuvą, dideliu greičiu sutrinkite iki kreminės masės, pakoreguokite skonį. Paruoštą paštetą patiekite patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama