Višta ant stiklainio

Višta ant stiklainio

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Ar girdėjote, kaip kepti vištą ant stiklainio? Jei ne, jums tikrai patiks šis paprastas ir prieinamas kepimo būdas. Mėsa iškepa puikiai, vištiena tolygiai apkepa iš visų pusių. Tai savotiška naminė ant grotelių kepta vištiena su biudžetu. Viskas, ko reikia gaminimui: vištienos skerdena, kefyras, prieskoniai ir indelis vandens. Kaip matote, nėra nieko lengviau nei tokiu būdu kepti vištą. Garnyrui rekomenduoju bulvių košę + šviežių daržovių salotas. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Višta
    1 vnt
  • Kefyras
    500 mililitrų
  • Maltos kalendros
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti raudonieji pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovinti mairūnai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime reikiamus ingredientus. Pirmiausia vištą reikia paruošti, išdarinėti, nuplauti ir nusausinti rankšluosčiais.
    1. Paruoškime reikiamus ingredientus. Pirmiausia vištą reikia paruošti, išdarinėti, nuplauti ir nusausinti rankšluosčiais.
  • Kefyrą deriname su prieskoniais. Šiuo mišiniu aptepkite vištieną, suvyniokite į maišelį. Dėti į šaldytuvą marinuotis 2-3 valandoms.
    2. Kefyrą deriname su prieskoniais. Šiuo mišiniu aptepkite vištieną, suvyniokite į maišelį. Dėti į šaldytuvą marinuotis 2-3 valandoms.
  • Reklama
  • Mes paimame nedidelį švarų indelį su mažu kakleliu. Į jį pilame vandenį.
    3. Mes paimame nedidelį švarų indelį su mažu kakleliu. Į jį pilame vandenį.
  • Vištieną dedame ant stiklainio, visą konstrukciją dedame ant kepimo skardos, ant viršaus pilame majonezo mišinį. Kepkite, kol visiškai iš...
    4. Vištieną dedame ant stiklainio, visą konstrukciją dedame ant kepimo skardos, ant viršaus pilame majonezo mišinį. Kepkite, kol visiškai iškeps 180 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai