Višta ant stiklainio
5 (1 įvertinimai)
5-6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Ar girdėjote, kaip kepti vištą ant stiklainio? Jei ne, jums tikrai patiks šis paprastas ir prieinamas kepimo būdas. Mėsa iškepa puikiai, vištiena tolygiai apkepa iš visų pusių. Tai savotiška naminė ant grotelių kepta vištiena su biudžetu. Viskas, ko reikia gaminimui: vištienos skerdena, kefyras, prieskoniai ir indelis vandens. Kaip matote, nėra nieko lengviau nei tokiu būdu kepti vištą. Garnyrui rekomenduoju bulvių košę + šviežių daržovių salotas. Sėkmės!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Višta1 vnt
-
Kefyras500 mililitrų
-
Maltos kalendros1 arbatinis šaukštelis
-
Malti raudonieji pipirai1 arbatinis šaukštelis
-
Džiovinti mairūnai1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime reikiamus ingredientus. Pirmiausia vištą reikia paruošti, išdarinėti, nuplauti ir nusausinti rankšluosčiais.
-
2. Kefyrą deriname su prieskoniais. Šiuo mišiniu aptepkite vištieną, suvyniokite į maišelį. Dėti į šaldytuvą marinuotis 2-3 valandoms.
-
Reklama
-
3. Mes paimame nedidelį švarų indelį su mažu kakleliu. Į jį pilame vandenį.
-
4. Vištieną dedame ant stiklainio, visą konstrukciją dedame ant kepimo skardos, ant viršaus pilame majonezo mišinį. Kepkite, kol visiškai iškeps 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama