Kakava su kondensuotu pienu

Kakava su kondensuotu pienu

5 (1 įvertinimai)

2-3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Kakava, paruošta pridedant kondensuoto pieno, o ne cukraus, yra daug skanesnė ir sotesnė. Atkreipkite dėmesį į receptą! Kakava yra puikus pusryčių gėrimas, ypač šis. Dėl kondensuoto pieno ir grietinėlės jis turi sodrų kreminį skonį. Grietinėlę ir kondensuotą pieną naudokite tik geros kokybės.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    250 mililitrų
  • Grietinėlė 20%
    250 mililitrų
  • Kakavos milteliai
    2 šaukštai
  • Kondensuotas pienas
    70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus kakavos su kondensuotu pienu gamybai.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus kakavos su kondensuotu pienu gamybai.
  • Supilkite grietinėlę ir pieną į puodą storu dugnu ir užvirinkite ant vidutinės ugnies.
    2. Supilkite grietinėlę ir pieną į puodą storu dugnu ir užvirinkite ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Nukelkite puodą nuo ugnies, suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Nukelkite puodą nuo ugnies, suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Supilkite kondensuotą pieną į kakavą ir išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Supilkite kondensuotą pieną į kakavą ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Padėkite puodą su kakava ant lėtos ugnies ir virkite 1-2 minutes. Išplakite iki putų ir supilstykite į stiklines.
    5. Padėkite puodą su kakava ant lėtos ugnies ir virkite 1-2 minutes. Išplakite iki putų ir supilstykite į stiklines.
  • Kakava su kondensuotu pienu paruošta!
    6. Kakava su kondensuotu pienu paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai