Jautiena marinuota degtinėje
4 (4 įvertinimai)
7-8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jautiena marinuota su degtine, yra puikus šventinio stalo užkandis. Toks užkandis tikrai papuoš bet kokią šventę. Tikrai ne visiems tai patinka, bet pabandyti verta! Mėsą galima laikyti šaldytuve, nevynioti, o tiesiog įdėti į lėkštę. Kiekvieną dieną mėsa taps šiek tiek tamsesnė ir sausesnė.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena1 kilogramas
-
Degtinė250 mililitrų
-
Druska100 gramų
-
Cukrus50 gramų
-
Juodieji pipirai1 valgomasis šaukštas
-
Saulėgrąžų aliejus3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Paimkite maišelį maistui šaldyti, įdėkite jį į indą, kuriame marinuosite mėsą. Į maišelį suberkite cukrų, druską ir pipirus.
-
Reklama
-
3. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir degtinę. Kruopščiai sumaišykite maišelio viduje.
-
4. Įdėkite mėsą į maišą.
-
Reklama
-
5. Gerai užriškite maišą. Šaldykite mėsą 3 dienas. Mėsą kelis kartus per dieną paverskite ir pakratykite maišelį, kad jis tolygiai marinuotųsi.
-
6. Po 3 dienų mėsą išimkite iš marinato, neplaukite.
-
Reklama
-
7. Nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
-
8. Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais.
-
Reklama
-
9. Mėsa paruošta. Nėra degtinės aromato ir skonio. Mėsa lengvai supjaustoma plonais gabalėliais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama