Jautiena marinuota degtinėje

Jautiena marinuota degtinėje

4 (4 įvertinimai)

7-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jautiena marinuota su degtine, yra puikus šventinio stalo užkandis. Toks užkandis tikrai papuoš bet kokią šventę. Tikrai ne visiems tai patinka, bet pabandyti verta! Mėsą galima laikyti šaldytuve, nevynioti, o tiesiog įdėti į lėkštę. Kiekvieną dieną mėsa taps šiek tiek tamsesnė ir sausesnė.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    1 kilogramas
  • Degtinė
    250 mililitrų
  • Druska
    100 gramų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Juodieji pipirai
    1 valgomasis šaukštas
  • Saulėgrąžų aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Paimkite maišelį maistui šaldyti, įdėkite jį į indą, kuriame marinuosite mėsą. Į maišelį suberkite cukrų, druską ir pipirus.
    2. Paimkite maišelį maistui šaldyti, įdėkite jį į indą, kuriame marinuosite mėsą. Į maišelį suberkite cukrų, druską ir pipirus.
  • Reklama
  • Supilkite saulėgrąžų aliejų ir degtinę. Kruopščiai sumaišykite maišelio viduje.
    3. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir degtinę. Kruopščiai sumaišykite maišelio viduje.
  • Įdėkite mėsą į maišą.
    4. Įdėkite mėsą į maišą.
  • Reklama
  • Gerai užriškite maišą. Šaldykite mėsą 3 dienas. Mėsą kelis kartus per dieną paverskite ir pakratykite maišelį, kad jis tolygiai marinuotųsi.
    5. Gerai užriškite maišą. Šaldykite mėsą 3 dienas. Mėsą kelis kartus per dieną paverskite ir pakratykite maišelį, kad jis tolygiai marinuotųsi.
  • Po 3 dienų mėsą išimkite iš marinato, neplaukite.
    6. Po 3 dienų mėsą išimkite iš marinato, neplaukite.
  • Reklama
  • Nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
    7. Nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
  • Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais.
    8. Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Mėsa paruošta. Nėra degtinės aromato ir skonio. Mėsa lengvai supjaustoma plonais gabalėliais. Gero apetito!
    9. Mėsa paruošta. Nėra degtinės aromato ir skonio. Mėsa lengvai supjaustoma plonais gabalėliais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai