Čeburėkai gruziniškai

Čeburėkai gruziniškai

4.3 (3 įvertinimai)

4-5 Porcijos
11 val.

Apie receptą

Tai nepaprastai skanūs gruziniški čeburėkai. Tešla yra traški, burbuliuojanti, nukandate, o iš ten išteka kvapnios sultys! Pabandykite pasigaminti, jums tikrai patiks. Tešla ruošiama neįprastu būdu. Žavu tai, kad tešlą galite pasigaminti iš anksto ir tinkamu laiku iškepti skanius čeburėkus. Papasakosiu kaip pagaminti gruziniškus čeburekus - skanius, kvapnius, traškius su plona tešla ir daug sulčių viduje. Tai nepaprastai skanu, išbandykite ir liksite patenkinti.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vanduo
    280 mililitrų (160 ml
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Degtinė
    1,5 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Miltai
    1,5 stiklinės (stiklinė 250 ml)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Paruoškite įdarą. Į maltą mėsą stambia tarka sutarkuokite svogūną, pasūdykite, įpilkite vandens, gerai išmaišykite.
    2. Paruoškite įdarą. Į maltą mėsą stambia tarka sutarkuokite svogūną, pasūdykite, įpilkite vandens, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Vandenį su druska ir aliejumi užvirinkite.
    3. Vandenį su druska ir aliejumi užvirinkite.
  • Įpilkite ketvirtadalį puodelio miltų, gerai išmaišykite.
    4. Įpilkite ketvirtadalį puodelio miltų, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Atvėsinkite tešlą.
    5. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Atvėsinkite tešlą.
  • Į atvėsusią tešlą įmuškite kiaušinį.
    6. Į atvėsusią tešlą įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Įpilkite degtinės, išmaišykite ir palaipsniui suberkite miltus.
    7. Įpilkite degtinės, išmaišykite ir palaipsniui suberkite miltus.
  • Užminkykite tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1-10 valandų.
    8. Užminkykite tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1-10 valandų.
  • Reklama
  • Toliau tešlą padalinkite į keturias dalis ir kiekvieną dalį į dar keturias. Kiekvieną čebureko dalį plonai iškočiokite į apskritimą.
    9. Toliau tešlą padalinkite į keturias dalis ir kiekvieną dalį į dar keturias. Kiekvieną čebureko dalį plonai iškočiokite į apskritimą.
  • Ant kiekvieno apskritimo uždėkite įdaro.
    10. Ant kiekvieno apskritimo uždėkite įdaro.
  • Reklama
  • Uždenkite antrąja tešlos puse, ant kurios nėra įdaro, specialiu konditeriniu peiliuku įpjaukite kraštus.
    11. Uždenkite antrąja tešlos puse, ant kurios nėra įdaro, specialiu konditeriniu peiliuku įpjaukite kraštus.
  • Sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
    12. Sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
  • Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    13. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Patiekite karštus pyragus su padažu ir marinuotais svogūnais. Skanaus!
    14. Patiekite karštus pyragus su padažu ir marinuotais svogūnais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai