Marinuoti česnakai be acto

Marinuoti česnakai be acto

5 (4 įvertinimai)

6 Porcijos
22 val.

Apie receptą

Marinuoti česnakai – pikantiškas užkandis, niekuo nenusileidžiantis įprastiems agurkams ar pomidorams. Šiame recepte česnako skonis gana švelnus, nes marinuojamas be acto. Daugiau informacijos apie tai, kaip gaminti marinuotą česnaką be acto, aptarsiu toliau. Šis ingredientų kiekis skaičiuojamas 0,5 litro stiklainiui. Naudokite prieskonius marinatui pagal savo skonį. Norėdami tinkamai marinuoti česnaką, palikite jį bent 10 dienų. Puikus pasirinkimas tiems, kuriems nuo acto marinuotų agurkų skauda pilvą! Užkandis puikiai išsilaiko, tad atkreipkite dėmesį!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    350 gramų
  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    1/2 šaukštai
  • Citrinų rūgštis
    1/2 šaukštai
  • Juodieji pipirai
    5 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Gvazdikėliai
    1 vnt
  • Krapų stiebai
    1/2 šaukštelio
  • Garstyčių sėklos
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Kalendros sėklos
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Kvapieji pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio (žirneliai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Česnaką padalinkite į skilteles. Neluptą česnaką pamirkykite karštame vandenyje ir palikite 30 minučių.
    2. Česnaką padalinkite į skilteles. Neluptą česnaką pamirkykite karštame vandenyje ir palikite 30 minučių.
  • Reklama
  • Nulupkite česnakų luobelę, nuplaukite ir nusausinkite
    3. Nulupkite česnakų luobelę, nuplaukite ir nusausinkite
  • Paruoškite marinatą. Į vandenį suberkite cukrų, druską ir visus prieskonius. Užvirinkite. Įpilkite citrinos rūgšties ir nukelkite nuo ugn...
    4. Paruoškite marinatą. Į vandenį suberkite cukrų, druską ir visus prieskonius. Užvirinkite. Įpilkite citrinos rūgšties ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Perkelkite česnako skilteles į iš anksto sterilizuotą stiklainį. Supilkite marinatą, uždarykite dangtį, apverskite ir suvyniokite į rankš...
    5. Perkelkite česnako skilteles į iš anksto sterilizuotą stiklainį. Supilkite marinatą, uždarykite dangtį, apverskite ir suvyniokite į rankšluostį. Palikite, kol visiškai atvės.
  • Marinuoti česnakai be acto yra paruošti, gero apetito!
    6. Marinuoti česnakai be acto yra paruošti, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai