Marinuoti česnakai be acto
5 (4 įvertinimai)
6 Porcijos
22 val.
Apie receptą
Marinuoti česnakai – pikantiškas užkandis, niekuo nenusileidžiantis įprastiems agurkams ar pomidorams. Šiame recepte česnako skonis gana švelnus, nes marinuojamas be acto. Daugiau informacijos apie tai, kaip gaminti marinuotą česnaką be acto, aptarsiu toliau. Šis ingredientų kiekis skaičiuojamas 0,5 litro stiklainiui. Naudokite prieskonius marinatui pagal savo skonį. Norėdami tinkamai marinuoti česnaką, palikite jį bent 10 dienų. Puikus pasirinkimas tiems, kuriems nuo acto marinuotų agurkų skauda pilvą! Užkandis puikiai išsilaiko, tad atkreipkite dėmesį!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai350 gramų
-
Vanduo250 mililitrų
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Druska1/2 šaukštai
-
Citrinų rūgštis1/2 šaukštai
-
Juodieji pipirai5 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Gvazdikėliai1 vnt
-
Krapų stiebai1/2 šaukštelio
-
Garstyčių sėklos1/3 arbatinio šaukštelio
-
Kalendros sėklos1/3 arbatinio šaukštelio
-
Kvapieji pipirai1/4 arbatinio šaukštelio (žirneliai)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Česnaką padalinkite į skilteles. Neluptą česnaką pamirkykite karštame vandenyje ir palikite 30 minučių.
-
Reklama
-
3. Nulupkite česnakų luobelę, nuplaukite ir nusausinkite
-
4. Paruoškite marinatą. Į vandenį suberkite cukrų, druską ir visus prieskonius. Užvirinkite. Įpilkite citrinos rūgšties ir nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
-
5. Perkelkite česnako skilteles į iš anksto sterilizuotą stiklainį. Supilkite marinatą, uždarykite dangtį, apverskite ir suvyniokite į rankšluostį. Palikite, kol visiškai atvės.
-
6. Marinuoti česnakai be acto yra paruošti, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama