Kiaulienos suktinukai su sūriu

Kiaulienos suktinukai su sūriu

5 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Kiaulienos suktinukai su sūriu - labai paprastas ir tuo pačiu sotus bei skanus patiekalas! Galite paruošti suktinukus ir patiekti prie pietų stalo arba vakarienei. Jie puikiai dera su įvairiais garnyrais. Padalinkite kiaulienos filė į dalis ir išmuškite, tada iš abiejų pusių įtrinkite druskos ir pipirų. Gaminame padažą iš majonezo, garstyčių ir česnako. Šiuo padažu patepkite mėsą, uždėkite sūrį ir kiekvieną gabalėlį susukite į suktinuką, tvirtai pritvirtinkite dantų krapštuku. Lengvai apkepkite suktinukus keptuvėje, tada troškinkite puode, kol iškeps. Patiekite su mėgstamu garnyru. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1.5 kilogramo (filė)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Majonezas
    1 šaukštas
  • Aliejus
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą supjaustykite porcijomis. Kiekvieną gabalėlį išmušame, tada įtriname druską ir pipirus iš abiejų pusių.
    1. Mėsą supjaustykite porcijomis. Kiekvieną gabalėlį išmušame, tada įtriname druską ir pipirus iš abiejų pusių.
  • Sumaišykite susmulkintą česnaką, garstyčias ir majonezą.
    2. Sumaišykite susmulkintą česnaką, garstyčias ir majonezą.
  • Reklama
  • Mėsos gabaliukus sutepkite padažu.
    3. Mėsos gabaliukus sutepkite padažu.
  • Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėkite nedidelį gabalėlį sūrio.
    4. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėkite nedidelį gabalėlį sūrio.
  • Reklama
  • Mėsą susukite į suktinukus, kiekvieną sutvirtinkite dantų krapštuku.
    5. Mėsą susukite į suktinukus, kiekvieną sutvirtinkite dantų krapštuku.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Perkelkite suktinukus į nedidelį puodą. Supilkite šiek tiek verdančio vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu apie 15 minučių.
    7. Perkelkite suktinukus į nedidelį puodą. Supilkite šiek tiek verdančio vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu apie 15 minučių.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai