Greitai marinuoti pomidorai
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
10 val.
Apie receptą
Marinuotų daržovių užkandis gali būti patiekiamas bet kokiai progai. Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti greitai marinuotus pomidorus. Vakare paruoškite pomidorus užkandžiui, o ryte galėsite patiekti skanius ir aromatingus pomidorus ant stalo. Pomidorus laikykite šaldytuve ir suvalgykite per 10-14 dienų. Jei mėgstate eksperimentuoti, į marinatą įberkite kitų prieskonių, pavyzdžiui, aitriosios paprikos.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vyšniniai pomidorai10~12 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Kalendra1/4 saujelės
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Actas2 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Vanduo170 mililitrų
-
Malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Česnaką supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Žalumynus nuplaukite ir stambiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite kalendrą ir česnaką.
-
4. Stiklainį išplaukite verdančiu vandeniu. Į jį sudėkite pomidorus ir žoleles su česnaku.
-
Reklama
-
5. Atskirame inde sumaišykite actą, cukrų, druską, alyvuogių aliejų, maltus juoduosius pipirus.
-
6. Į dubenį su prieskoniais supilkite šiltą vandenį ir išmaišykite
-
Reklama
-
7. Paruoštu marinatu užpilkite stiklainyje esančius pomidorus ir padėkite į šaldytuvą 8-10 valandų.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama