Bulviniai blyneliai su varškės įdaru
4.7 (14 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Dažniausiai bulviniai blynai kepami be įdaro. Bet noriu pasidalinti, kaip iškepti blynus, įdarytus varške. Neįprasta tradicinio recepto versija, pagaminkite sau ir savo šeimai. Tai paprastas skanaus patiekalo receptas, kuris puikiai paįvairina įprastą mitybą. Tokie bulviniai blyneliai su varške yra daug skanesni, o kartu ir sveikesni.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Varškė250 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Miltai3 šaukštai
-
Pipirai, druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sutarkuokite bulves. Gautą skystį nupilkite.
-
2. Svogūną sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į bulves kartu su 2 kiaušiniais, pagardinkite pipirais ir druska.
-
Reklama
-
3. Tada į bulvių masę suberkite miltus ir išmaišykite.
-
4. Į varškę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską gerai ištrinkite šakute.
-
Reklama
-
5. Į gerai įkaitintą augalinį aliejų dėkite po šaukštą bulvių masės, o ant viršaus - varškės. Ant varškės uždėkite kitą šaukštą bulvių tešlos. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Blynus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Šis patiekalas patiekiamas karštas ir su grietine.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.7/5 (14 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama