Ešerys orkaitėje folijoje

Ešerys orkaitėje folijoje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Žuvis yra naudingų vitaminų ir mineralų sandėlis. Ešerių kepimo receptas idealiai tinka visiems keptų patiekalų, turinčių minimalų kalorijų kiekį, mėgėjams. Šis receptas yra nuostabus saldaus ir sūraus skonių derinys. Žuvis yra pati švelniausia ir tiesiogine prasme tirpsta burnoje, o patiekalo aromatas užpildo virtuvę per 10 minučių nuo kepimo pradžios.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ešerys
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    2~3 vnt
  • Apelsinas
    2~3 griežinėliai
  • Sojų padažas
    50 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Imbieras
    1 šaukštas
  • Šviežios žolelės
    10 gramų
  • Cukrus
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia žuvį reikia nuplauti ir išvalyti. Norėdami paruošti marinatą, imbierą reikia sutarkuoti smulkia tarka ir sumaišyti su augalini...
    1. Pirmiausia žuvį reikia nuplauti ir išvalyti. Norėdami paruošti marinatą, imbierą reikia sutarkuoti smulkia tarka ir sumaišyti su augaliniu aliejumi, cukrumi ir sojos padažu. Viską tinkamai išmaišykite.
  • Paruošta žuvis turi būti įdaryta nuplautomis, išdžiovintomis ir susmulkintomis petražolėmis. Pridėkite porą griežinėlių apelsino (galite ...
    2. Paruošta žuvis turi būti įdaryta nuplautomis, išdžiovintomis ir susmulkintomis petražolėmis. Pridėkite porą griežinėlių apelsino (galite naudoti ir citriną). Jei norite, galite pridėti ir porą svogūnų žiedų.
  • Reklama
  • Taip pat nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite svogūnų laiškus.
    3. Taip pat nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite svogūnų laiškus.
  • Įdarytą žuvį dėkite ant folijos lakšto, ant viršaus pabarstykite svogūnų laiškais.
    4. Įdarytą žuvį dėkite ant folijos lakšto, ant viršaus pabarstykite svogūnų laiškais.
  • Reklama
  • Supilkite padažą ant ešerio viršaus, aptepkite jį iš visų pusių.
    5. Supilkite padažą ant ešerio viršaus, aptepkite jį iš visų pusių.
  • Apvyniokite foliją, sandariai užfiksuokite kraštus ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-30 minučių. Žuvis gali būti kepama ilgiau, priklau...
    6. Apvyniokite foliją, sandariai užfiksuokite kraštus ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-30 minučių. Žuvis gali būti kepama ilgiau, priklausomai nuo žuvies dydžio.
  • Reklama
  • Iškeptą žuvį patiekite visą arba atskirkite filė nuo kaulų ir patiekite porcijomis.
    7. Iškeptą žuvį patiekite visą arba atskirkite filė nuo kaulų ir patiekite porcijomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai