Ešerys orkaitėje folijoje
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Žuvis yra naudingų vitaminų ir mineralų sandėlis. Ešerių kepimo receptas idealiai tinka visiems keptų patiekalų, turinčių minimalų kalorijų kiekį, mėgėjams. Šis receptas yra nuostabus saldaus ir sūraus skonių derinys. Žuvis yra pati švelniausia ir tiesiogine prasme tirpsta burnoje, o patiekalo aromatas užpildo virtuvę per 10 minučių nuo kepimo pradžios.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ešerys1 vnt
-
Svogūnų laiškai2~3 vnt
-
Apelsinas2~3 griežinėliai
-
Sojų padažas50 mililitrų
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Imbieras1 šaukštas
-
Šviežios žolelės10 gramų
-
Cukrus1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia žuvį reikia nuplauti ir išvalyti. Norėdami paruošti marinatą, imbierą reikia sutarkuoti smulkia tarka ir sumaišyti su augaliniu aliejumi, cukrumi ir sojos padažu. Viską tinkamai išmaišykite.
-
2. Paruošta žuvis turi būti įdaryta nuplautomis, išdžiovintomis ir susmulkintomis petražolėmis. Pridėkite porą griežinėlių apelsino (galite naudoti ir citriną). Jei norite, galite pridėti ir porą svogūnų žiedų.
-
Reklama
-
3. Taip pat nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite svogūnų laiškus.
-
4. Įdarytą žuvį dėkite ant folijos lakšto, ant viršaus pabarstykite svogūnų laiškais.
-
Reklama
-
5. Supilkite padažą ant ešerio viršaus, aptepkite jį iš visų pusių.
-
6. Apvyniokite foliją, sandariai užfiksuokite kraštus ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-30 minučių. Žuvis gali būti kepama ilgiau, priklausomai nuo žuvies dydžio.
-
Reklama
-
7. Iškeptą žuvį patiekite visą arba atskirkite filė nuo kaulų ir patiekite porcijomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama