Dietiniai barščiai

Dietiniai barščiai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Barščiai turėtų būti skanūs, bet be mėsos sultinio, skrudinant barščius kepama minimaliai. Priešingu atveju tai turėtų būti pilnavertis maistas. Dietiniai barščiai ruošiami iš šviežių daržovių. Juos verdame vandenyje, tuo pat metu ruošiame kepti, pagardiname barščius ir verdame, kol suminkštės. Šie barščiai labai skanūs ir sveiki.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    1 vnt
  • Bulvės
    4 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    4 šaukštai
  • Vanduo
    2 litrai
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Petražolės ir krapai
    1 krūva
  • Grietinė 15%
    100 gramų
  • Česnakai
    1 gramas
  • Baltieji kopūstai
    200 gramų
  • Lauro lapas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
    1. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
  • Baltuosius kopūstus supjaustykite juostelėmis.
    2. Baltuosius kopūstus supjaustykite juostelėmis.
  • Reklama
  • Praėjus 5 minutėms po vandens su bulvėmis užvirinimo, į sultinį suberkite kopūstą ir išvirkite. Dabar supjaustome kepimui skirtas daržove...
    3. Praėjus 5 minutėms po vandens su bulvėmis užvirinimo, į sultinį suberkite kopūstą ir išvirkite. Dabar supjaustome kepimui skirtas daržoves: svogūnus, morkas, paprikas.
  • Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje.
    4. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje.
  • Reklama
  • Sudėkite morkas, papriką. Pakepinkite 5 minutes ir suberkite tarkuotus burokėlius. Troškinkite 2-3 minutes.
    5. Sudėkite morkas, papriką. Pakepinkite 5 minutes ir suberkite tarkuotus burokėlius. Troškinkite 2-3 minutes.
  • Į keptuvę sudėkite pomidorų pastą. Iš puodo užpilkite stikline verdančio vandens arba sultinio ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol van...
    6. Į keptuvę sudėkite pomidorų pastą. Iš puodo užpilkite stikline verdančio vandens arba sultinio ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol vanduo užvirs.
  • Reklama
  • Kai kopūstai bus beveik paruošti, į pagrindinį sultinį įdėkite kepintas daržoves. Pridėti lauro lapą. Virkite, kol burokėliai bus paruošt...
    7. Kai kopūstai bus beveik paruošti, į pagrindinį sultinį įdėkite kepintas daržoves. Pridėti lauro lapą. Virkite, kol burokėliai bus paruošti. Įberkite druskos ir pipirų.
  • Kol verda barščiai, pasigaminkite grietinės užpilą. Į dubenį sudėkite grietinę. Sudėkite per spaudą išspaustą česnaką ir susmulkintas žol...
    8. Kol verda barščiai, pasigaminkite grietinės užpilą. Į dubenį sudėkite grietinę. Sudėkite per spaudą išspaustą česnaką ir susmulkintas žoleles. Išmaišykite. Užpilas paruoštas. Šio užpilo reikia įpilti į kiekvieną lėkštę po 1 valgomą šaukštą.
  • Reklama
  • Štai tokie skanūs ir kvapnūs barščiai paruošti. Nieko draudžiamo, bet labai skanu!
    9. Štai tokie skanūs ir kvapnūs barščiai paruošti. Nieko draudžiamo, bet labai skanu!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai