Dešra tinklelyje

Dešra tinklelyje

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Net brangiausios dešros negalima lyginti su naminės dešros skoniu. Naudodami šį receptą sužinosite, kaip pasigaminti dešrą tinklelyje. Labai sultinga, soti ir skani naminė dešra. Kaip pagrindinį įdarą galite naudoti jautieną, kiaulieną, vištieną arba jų mišinį. Mėsa turi būti susmulkinta, o ne sumalta mėsmale, tada skonis bus sodresnis. Dėl riebaus tinklo dešrelės nebus perdžiovintos. Gaunasi labai skanus, sultingas patiekalas, kurį galima lengvai paruošti pagal šią nuoseklią instrukciją.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    250 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Svogūnas
    0,5 vnt
  • Krapai
    0,5 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Kmynų
    pagal skonį
  • Rafinuotas aliejus
    pagal skonį
  • Riebalų tinklas
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia mėsą kruopščiai nuplauname ir aštriu peiliu supjaustome nedideliais gabalėliais.
    1. Pirmiausia mėsą kruopščiai nuplauname ir aštriu peiliu supjaustome nedideliais gabalėliais.
  • Česnakus ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite.
    2. Česnakus ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Mėsą sudėkite į dubenį, suberkite į ją susmulkintą svogūną ir česnaką, smulkiai supjaustykite žalumynus. Viską pasūdykite, pipiruokite, s...
    3. Mėsą sudėkite į dubenį, suberkite į ją susmulkintą svogūną ir česnaką, smulkiai supjaustykite žalumynus. Viską pasūdykite, pipiruokite, suberkite kmynus.
  • Riebalų tinklą sudėkite į dubenį, užpilkite vandeniu. Taip paliekame pusvalandžiui.
    4. Riebalų tinklą sudėkite į dubenį, užpilkite vandeniu. Taip paliekame pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Ant stalo dedame tinklelį, dedame įdarą, apvyniojame voku.
    5. Ant stalo dedame tinklelį, dedame įdarą, apvyniojame voku.
  • Tą patį darome su likusiu faršu. Dešreles dedame ant kepimo skardos, 40 minučių dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Po 20 minuč...
    6. Tą patį darome su likusiu faršu. Dešreles dedame ant kepimo skardos, 40 minučių dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Po 20 minučių orkaitėje apverskite dešreles.
  • Reklama
  • Paruoštas dešreles valgome karštas arba dedame į šaldytuvą saugojimui.
    7. Paruoštas dešreles valgome karštas arba dedame į šaldytuvą saugojimui.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai