Dešra tinklelyje
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Net brangiausios dešros negalima lyginti su naminės dešros skoniu. Naudodami šį receptą sužinosite, kaip pasigaminti dešrą tinklelyje. Labai sultinga, soti ir skani naminė dešra. Kaip pagrindinį įdarą galite naudoti jautieną, kiaulieną, vištieną arba jų mišinį. Mėsa turi būti susmulkinta, o ne sumalta mėsmale, tada skonis bus sodresnis. Dėl riebaus tinklo dešrelės nebus perdžiovintos. Gaunasi labai skanus, sultingas patiekalas, kurį galima lengvai paruošti pagal šią nuoseklią instrukciją.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena250 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Svogūnas0,5 vnt
-
Krapai0,5 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Kmynųpagal skonį
-
Rafinuotas aliejuspagal skonį
-
Riebalų tinklas50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia mėsą kruopščiai nuplauname ir aštriu peiliu supjaustome nedideliais gabalėliais.
-
2. Česnakus ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Mėsą sudėkite į dubenį, suberkite į ją susmulkintą svogūną ir česnaką, smulkiai supjaustykite žalumynus. Viską pasūdykite, pipiruokite, suberkite kmynus.
-
4. Riebalų tinklą sudėkite į dubenį, užpilkite vandeniu. Taip paliekame pusvalandžiui.
-
Reklama
-
5. Ant stalo dedame tinklelį, dedame įdarą, apvyniojame voku.
-
6. Tą patį darome su likusiu faršu. Dešreles dedame ant kepimo skardos, 40 minučių dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Po 20 minučių orkaitėje apverskite dešreles.
-
Reklama
-
7. Paruoštas dešreles valgome karštas arba dedame į šaldytuvą saugojimui.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama