Daržovių troškinys puode

Daržovių troškinys puode

5 (2 įvertinimai)

6-8

Porcijos

2 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Daržovių troškinį puode paruošti nesunku. Pirmiausia reikia išvirti (nulupti ir supjaustyti) visus produktus, o tada sluoksniais sudėti į puodą, uždėti ant ugnies ir palaukti. Rezultatas bus nuostabus! Jei daržovių troškinys puode ruošiamas iš prinokusių sultingų daržovių, tuomet vandens negalima pilti arba įpilti visai nedaug. Patiekalas labai skanus ir sotus. Daržovių troškinys gali būti patiekiamas ir kaip garnyras, ir kaip savarankiškas patiekalas. Jei į troškinį įdėsite kalendros, baziliko ir krapų, patiekalas bus labai kvapnus. Sėkmės ir gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baklažanai
    1,5 kilogramo
  • Pomidorai
    6 vnt
  • Paprika
    6 vnt
  • Svogūnai
    4 vnt
  • Morkos
    800 gramų
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Ryžiai
    3/4 puodelio
  • Augalinis aliejus
    1/2 puodelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Baklažanus nulupkite, supjaustykite, pasūdykite ir palikite valandai.
    1. Baklažanus nulupkite, supjaustykite, pasūdykite ir palikite valandai.
  • Supjaustykite bulves į apskritimus.
    2. Supjaustykite bulves į apskritimus.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustyti kubeliais.
    3. Svogūną supjaustyti kubeliais.
  • Morką supjaustykite griežinėliais.
    4. Morką supjaustykite griežinėliais.
  • Papriką supjaustyti mažais gabalėliais (kubeliais).
    5. Papriką supjaustyti mažais gabalėliais (kubeliais).
  • Reklama
  • Nuplaukite ryžius.
    6. Nuplaukite ryžius.
  • Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
    7. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
  • Reklama
  • Pirmiausia į puodą įdėkite sluoksnį bulvių.
    8. Pirmiausia į puodą įdėkite sluoksnį bulvių.
  • Išspaustus baklažanus dėkite ant bulvių.
    9. Išspaustus baklažanus dėkite ant bulvių.
  • Toliau išdėliokite paprikas, morkas ir svogūnus.
    10. Toliau išdėliokite paprikas, morkas ir svogūnus.
  • Reklama
  • Tada uždėkite pomidorų sluoksnį, o ant jų – ryžius.
    11. Tada uždėkite pomidorų sluoksnį, o ant jų – ryžius.
  • Tada kartokite sluoksnius, tik ant viršaus dėkite ne ryžius, o pomidorus, įpilkite vandens ir aliejaus, troškinkite ant silpnos ugnies pu...
    12. Tada kartokite sluoksnius, tik ant viršaus dėkite ne ryžius, o pomidorus, įpilkite vandens ir aliejaus, troškinkite ant silpnos ugnies pusantros valandos.
  • Po valandos suberkite žalumynus ir česnaką.
    13. Po valandos suberkite žalumynus ir česnaką.
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai