Daržovių troškinys puode
5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Daržovių troškinį puode paruošti nesunku. Pirmiausia reikia išvirti (nulupti ir supjaustyti) visus produktus, o tada sluoksniais sudėti į puodą, uždėti ant ugnies ir palaukti. Rezultatas bus nuostabus! Jei daržovių troškinys puode ruošiamas iš prinokusių sultingų daržovių, tuomet vandens negalima pilti arba įpilti visai nedaug. Patiekalas labai skanus ir sotus. Daržovių troškinys gali būti patiekiamas ir kaip garnyras, ir kaip savarankiškas patiekalas. Jei į troškinį įdėsite kalendros, baziliko ir krapų, patiekalas bus labai kvapnus. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baklažanai1,5 kilogramo
-
Pomidorai6 vnt
-
Paprika6 vnt
-
Svogūnai4 vnt
-
Morkos800 gramų
-
Bulvės1 kilogramas
-
Ryžiai3/4 puodelio
-
Augalinis aliejus1/2 puodelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Baklažanus nulupkite, supjaustykite, pasūdykite ir palikite valandai.
-
2. Supjaustykite bulves į apskritimus.
-
Reklama
-
3. Svogūną supjaustyti kubeliais.
-
4. Morką supjaustykite griežinėliais.
-
Reklama
-
5. Papriką supjaustyti mažais gabalėliais (kubeliais).
-
6. Nuplaukite ryžius.
-
Reklama
-
7. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
-
8. Pirmiausia į puodą įdėkite sluoksnį bulvių.
-
Reklama
-
9. Išspaustus baklažanus dėkite ant bulvių.
-
10. Toliau išdėliokite paprikas, morkas ir svogūnus.
-
Reklama
-
11. Tada uždėkite pomidorų sluoksnį, o ant jų – ryžius.
-
12. Tada kartokite sluoksnius, tik ant viršaus dėkite ne ryžius, o pomidorus, įpilkite vandens ir aliejaus, troškinkite ant silpnos ugnies pusantros valandos.
-
13. Po valandos suberkite žalumynus ir česnaką.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama