Daniški sausainiai

Daniški sausainiai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šiuos burnoje tirpstančius ir skanius sausainius tikriausiai bent kartą esate nusipirkę ar tiesiog matę parduotuvėje. Dabar noriu jums išsamiai papasakoti, kaip pasigaminti daniškus sausainius savo virtuvėje. Šis receptas įdomus tuo, kad sausainių tešla nėra kieta, kaip esame įpratę, o tik tiršta. Ji turi būti dedama ant kepimo skardos per konditerinį maišelį. Tačiau tiks įprastas maišelis su nupjautu kampu. Vaikams ir suaugusiems gausite puikų desertą prie arbatos.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    200 gramų
  • Cukraus pudra
    120~140 gramų
  • Miltai
    350 gramų (apytiksliai)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Minkštą sviestą sumaišykite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Ištrinkite iki vientisos masės. Nedelsdami įjunkite orkaitę iki 200 la...
    1. Minkštą sviestą sumaišykite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Ištrinkite iki vientisos masės. Nedelsdami įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  • Kiaušinį šiek tiek paplakti šakute ir supilti į dubenį. Išmaišykite.
    2. Kiaušinį šiek tiek paplakti šakute ir supilti į dubenį. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite kepimo miltelius ir nedidelėmis dalimis suberkite persijotus miltus.
    3. Suberkite kepimo miltelius ir nedidelėmis dalimis suberkite persijotus miltus.
  • Tai tešlos konsistencija.
    4. Tai tešlos konsistencija.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą į konditerinį maišelį ir išspauskite sausainius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite 12 minučių, kol š...
    5. Sudėkite tešlą į konditerinį maišelį ir išspauskite sausainius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite 12 minučių, kol švelniai apskrus. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai