Daniški sausainiai
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šiuos burnoje tirpstančius ir skanius sausainius tikriausiai bent kartą esate nusipirkę ar tiesiog matę parduotuvėje. Dabar noriu jums išsamiai papasakoti, kaip pasigaminti daniškus sausainius savo virtuvėje. Šis receptas įdomus tuo, kad sausainių tešla nėra kieta, kaip esame įpratę, o tik tiršta. Ji turi būti dedama ant kepimo skardos per konditerinį maišelį. Tačiau tiks įprastas maišelis su nupjautu kampu. Vaikams ir suaugusiems gausite puikų desertą prie arbatos.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas200 gramų
-
Cukraus pudra120~140 gramų
-
Miltai350 gramų (apytiksliai)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Vanilės ekstraktas1 arbatinis šaukštelis
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Minkštą sviestą sumaišykite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Ištrinkite iki vientisos masės. Nedelsdami įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių.
-
2. Kiaušinį šiek tiek paplakti šakute ir supilti į dubenį. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Suberkite kepimo miltelius ir nedidelėmis dalimis suberkite persijotus miltus.
-
4. Tai tešlos konsistencija.
-
Reklama
-
5. Sudėkite tešlą į konditerinį maišelį ir išspauskite sausainius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite 12 minučių, kol švelniai apskrus. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama