Cukrinių vaisių pyragas
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Dabar aš jums papasakosiu, kaip kepti cukruotų vaisių pyragą. Tokie kepiniai gali palikti abejingų nedaug. Tai originalus angliškas pyrago receptas su cukruotų vaisių priedu. Graikinius riešutus taip pat naudojau gamindama. Tiks graikiniai riešutai, anakardžiai ir kiti. Laimingo gaminimo! Išbandykite ir mėgaukitės!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Uogos /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas175 gramai
-
Miltai200 gramų
-
Cukranendrių cukrus175 gramai
-
Prieskoniai1 arbatinis šaukštelis (imbieras, cinamonas, kardamonas ir kt.)
-
Juodieji serbentai (džiovinti)300 gramų
-
Razinos300 gramų
-
Cukruoti vaisiai (citrusiniai vaisiai)60 gramų
-
Citrinos žievelė1 puodelis
-
Medus1 stiklinė
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Migdolų miltai50 gramų
-
Migdolai60 gramų (malti)
-
Uogienė50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Miltus persijokite per sietelį kartu su prieskoniais. Čia naudojau gvazdikėlius, džiovintą maltą imbierą ir mėgstamą cinamoną.
-
2. Sviestą sutrinkite kartu su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite šiek tiek žievelės. Tada į šį mišinį įpilkite medaus ir gerai išmaišykite. Tada po vieną įmuškite kiaušinius į sviesto masę. Po kiekvieno įmušto kiaušinio dalimis suberkite miltus. Taip tešla nesusigumuliuos.
-
Reklama
-
3. Tada į mišinį suberkite migdolų miltus. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
4. Į mūsų tešlą dedami stambiai malti migdolai, žievelės ir džiovinti vaisiai su cukruotais vaisiais. Tinkamai išminkome.
-
Reklama
-
5. Paruoštą tešlą sudėkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Dedame į orkaitę kepti 180 laipsnių temperatūroje. Kepimo laikas – 3 val.
-
6. Paruoštą pyragą aptepiau abrikosų uogiene. Galite pasirinkti bet kurią kitą pagal savo skonį. Viršų apibarstome cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama