Cukrinių vaisių pyragas

Cukrinių vaisių pyragas

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Dabar aš jums papasakosiu, kaip kepti cukruotų vaisių pyragą. Tokie kepiniai gali palikti abejingų nedaug. Tai originalus angliškas pyrago receptas su cukruotų vaisių priedu. Graikinius riešutus taip pat naudojau gamindama. Tiks graikiniai riešutai, anakardžiai ir kiti. Laimingo gaminimo! Išbandykite ir mėgaukitės!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    175 gramai
  • Miltai
    200 gramų
  • Cukranendrių cukrus
    175 gramai
  • Prieskoniai
    1 arbatinis šaukštelis (imbieras, cinamonas, kardamonas ir kt.)
  • Juodieji serbentai (džiovinti)
    300 gramų
  • Razinos
    300 gramų
  • Cukruoti vaisiai (citrusiniai vaisiai)
    60 gramų
  • Citrinos žievelė
    1 puodelis
  • Medus
    1 stiklinė
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Migdolų miltai
    50 gramų
  • Migdolai
    60 gramų (malti)
  • Uogienė
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus persijokite per sietelį kartu su prieskoniais. Čia naudojau gvazdikėlius, džiovintą maltą imbierą ir mėgstamą cinamoną.
    1. Miltus persijokite per sietelį kartu su prieskoniais. Čia naudojau gvazdikėlius, džiovintą maltą imbierą ir mėgstamą cinamoną.
  • Sviestą sutrinkite kartu su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite šiek tiek žievelės. Tada į šį mišinį įpilkite medaus ir gerai išmaišykite...
    2. Sviestą sutrinkite kartu su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite šiek tiek žievelės. Tada į šį mišinį įpilkite medaus ir gerai išmaišykite. Tada po vieną įmuškite kiaušinius į sviesto masę. Po kiekvieno įmušto kiaušinio dalimis suberkite miltus. Taip tešla nesusigumuliuos.
  • Reklama
  • Tada į mišinį suberkite migdolų miltus. Išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Tada į mišinį suberkite migdolų miltus. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Į mūsų tešlą dedami stambiai malti migdolai, žievelės ir džiovinti vaisiai su cukruotais vaisiais. Tinkamai išminkome.
    4. Į mūsų tešlą dedami stambiai malti migdolai, žievelės ir džiovinti vaisiai su cukruotais vaisiais. Tinkamai išminkome.
  • Reklama
  • Paruoštą tešlą sudėkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Dedame į orkaitę kepti 180 laipsnių temperatūroje. Kepimo laikas – 3 val.
    5. Paruoštą tešlą sudėkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Dedame į orkaitę kepti 180 laipsnių temperatūroje. Kepimo laikas – 3 val.
  • Paruoštą pyragą aptepiau abrikosų uogiene. Galite pasirinkti bet kurią kitą pagal savo skonį. Viršų apibarstome cukraus pudra. Skanaus!
    6. Paruoštą pyragą aptepiau abrikosų uogiene. Galite pasirinkti bet kurią kitą pagal savo skonį. Viršų apibarstome cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai