Cordon Bleu suktinukai grietinėlės padaže
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Cordon Bleu yra šveicariškas arba prancūziškas patiekalas, kurį sudaro veršienos šnicelis, įdarytas kumpiu ir sūriu. Tačiau dabar yra ir kitų šio skanaus recepto variantų. Stebėkite vieną iš jų. Savo recepte nusprendžiau aprašyti, kaip gaminti Cordon Bleu vištienos suktinukus kreminiame padaže. Filė labai gerai dera su kitais kompozicijos produktais, ne blogiau nei veršiena. Šį labai švelnų karštą patiekalą geriausia patiekti su ryžiais arba daržovių tyre. Švelni kreminė tekstūra, tirpstanti burnoje!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kumpis150 gramų
-
Kietasis sūris150 gramų
-
Vištienos krūtinėlė2 vnt
-
Grietinėlė100 mililitrų
-
Susmulkinti žalumynai1 šaukštas
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiekvieną krūtinėlę supjaustykite skersai į 3 riekeles. Kiekvieną sumuškite plaktuku. Pasūdykite ir pipiruokite. Kumpį supjaustykite griežinėliais. Dėkite ant filė, po 2 griežinėlius vienu metu.
-
2. Sūrį taip pat supjaustykite griežinėliais. Dėkite jį ant kumpio viršaus.
-
Reklama
-
3. Susukite ingredientus į ritinėlius. Pritvirtinkite juos dantų krapštukais.
-
4. Įkaitintame aliejuje apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Tada į keptuvę supilkite grietinėlę ir suberkite susmulkintą česnaką.
-
6. Tada įberkite žolelių, pipirų ir druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
7. Troškinkite suktinukus dar 7-10 minučių ant vidutinės ugnies. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama