Cordon Bleu suktinukai grietinėlės padaže

Cordon Bleu suktinukai grietinėlės padaže

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Cordon Bleu yra šveicariškas arba prancūziškas patiekalas, kurį sudaro veršienos šnicelis, įdarytas kumpiu ir sūriu. Tačiau dabar yra ir kitų šio skanaus recepto variantų. Stebėkite vieną iš jų. Savo recepte nusprendžiau aprašyti, kaip gaminti Cordon Bleu vištienos suktinukus kreminiame padaže. Filė labai gerai dera su kitais kompozicijos produktais, ne blogiau nei veršiena. Šį labai švelnų karštą patiekalą geriausia patiekti su ryžiais arba daržovių tyre. Švelni kreminė tekstūra, tirpstanti burnoje!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kumpis
    150 gramų
  • Kietasis sūris
    150 gramų
  • Vištienos krūtinėlė
    2 vnt
  • Grietinėlė
    100 mililitrų
  • Susmulkinti žalumynai
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiekvieną krūtinėlę supjaustykite skersai į 3 riekeles. Kiekvieną sumuškite plaktuku. Pasūdykite ir pipiruokite. Kumpį supjaustykite grie...
    1. Kiekvieną krūtinėlę supjaustykite skersai į 3 riekeles. Kiekvieną sumuškite plaktuku. Pasūdykite ir pipiruokite. Kumpį supjaustykite griežinėliais. Dėkite ant filė, po 2 griežinėlius vienu metu.
  • Sūrį taip pat supjaustykite griežinėliais. Dėkite jį ant kumpio viršaus.
    2. Sūrį taip pat supjaustykite griežinėliais. Dėkite jį ant kumpio viršaus.
  • Reklama
  • Susukite ingredientus į ritinėlius. Pritvirtinkite juos dantų krapštukais.
    3. Susukite ingredientus į ritinėlius. Pritvirtinkite juos dantų krapštukais.
  • Įkaitintame aliejuje apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    4. Įkaitintame aliejuje apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę supilkite grietinėlę ir suberkite susmulkintą česnaką.
    5. Tada į keptuvę supilkite grietinėlę ir suberkite susmulkintą česnaką.
  • Tada įberkite žolelių, pipirų ir druskos pagal skonį.
    6. Tada įberkite žolelių, pipirų ir druskos pagal skonį.
  • Reklama
  • Troškinkite suktinukus dar 7-10 minučių ant vidutinės ugnies. Gero apetito!
    7. Troškinkite suktinukus dar 7-10 minučių ant vidutinės ugnies. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai