Churros

Churros

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nuostabus ispaniškas desertas, mėgstamas ir ruošiamas visame pasaulyje. Jums tikrai prireiks konditerinio švirkšto. Tradiciškai churros kepamos dideliame kiekyje aliejaus, tačiau ispanai jas ruošia ir supaprastintu būdu – kepa ant kepimo popieriaus. Churros atrodo kaip eklerai. Jų skonis toks pat minkštas, galima valgyti su bet kokia uogiene, šokoladu, grietinėle ir net kepti su sūriu įdaru. Ispanijoje šis desertas yra visur, jį ruošia net pradedantieji kulinarai ir vaikai. Pažiūrėkite, kaip gaminti churras ir vaišinkite draugus bei šeimą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Sviestas
    110 gramų
  • Miltai
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    70 gramų
  • Cinamonas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šis desertas pagamintas iš choux tešlos, kurią paruošti nėra taip sunku. Svarbiausia išlaikyti nuoseklumą.
    1. Šis desertas pagamintas iš choux tešlos, kurią paruošti nėra taip sunku. Svarbiausia išlaikyti nuoseklumą.
  • Pirma, turime ištirpinti sviestą (galite naudoti margariną). Neužvirinkite ir nuolat maišykite.
    2. Pirma, turime ištirpinti sviestą (galite naudoti margariną). Neužvirinkite ir nuolat maišykite.
  • Reklama
  • Įberkite 2 šaukštus cukraus ir suberkite miltus. Greitai užminkykite tešlą.
    3. Įberkite 2 šaukštus cukraus ir suberkite miltus. Greitai užminkykite tešlą.
  • Įmuškite kiaušinį ir toliau minkykite tešlą.
    4. Įmuškite kiaušinį ir toliau minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Norėdami kepti churras, mums reikia konditerinio maišelio. Įdėkite į jį tešlą ir sandariai suspauskite.
    5. Norėdami kepti churras, mums reikia konditerinio maišelio. Įdėkite į jį tešlą ir sandariai suspauskite.
  • Jei neturite konditerinio maišelio, paimkite įprastą storą maišelį ir padarykite nedidelį pjūvį viename kampe.
    6. Jei neturite konditerinio maišelio, paimkite įprastą storą maišelį ir padarykite nedidelį pjūvį viename kampe.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išspauskite nedidelius tešlos gabalėlius. Tešlos juostelės gali būti garbanotos ir netgi pas...
    7. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išspauskite nedidelius tešlos gabalėlius. Tešlos juostelės gali būti garbanotos ir netgi pasagos formos, taip pat klasikinė churros versija.
  • Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių. Kol mūsų churros kepa, paimkite plačią lėkštę, supilkite į ją cukrų ir suberki...
    8. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių. Kol mūsų churros kepa, paimkite plačią lėkštę, supilkite į ją cukrų ir suberkite cinamoną. Viską kruopščiai išmaišykite. Tai bus mūsų užpilas.
  • Reklama
  • Galite naudoti bet kokius prieskonius, net ir sūrius, bet tada į tešlą įberkite 1 arbatinį šaukštelį cukraus ir šiek tiek druskos. Gamina...
    9. Galite naudoti bet kokius prieskonius, net ir sūrius, bet tada į tešlą įberkite 1 arbatinį šaukštelį cukraus ir šiek tiek druskos. Gaminau saldžias churras ir patiekiau su tirpintu šokoladu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai