Chakhokhbili su gruziniška vištiena

Chakhokhbili su gruziniška vištiena

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Jei mėgstate kvapnią ir skanią Kaukazo virtuvę, būtinai išbandykite šią paprastą, bet neįtikėtinai šaunią chakhokhbili su vištiena versiją savo virtuvėje. Bus labai skanu! Prieš jus – tirštas paukštienos troškinys su sočiu padažu, nuo kurio tiesiog neįmanoma atitrūkti. Patiekalą prie stalo galite patiekti su bet kokiu jums patinkančiu garnyru. Šiuo atveju patiekalas gaminamas katile, bet galite išbandyti ir lėtą viryklę. Esu tikras, kad įvertinsite nuostabų chakhokhbili skonį jau pirmą kartą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    300 gramų
  • Česnako galvutė
    2~3 vnt
  • Vištiena
    600 gramų (šiuo atveju sparneliai)
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Pomidorai
    3~4 gabaliukai (+ konservuoti, jei yra)
  • Žalumynai
    1 krūva (kalendra, petražolės, krapai)
  • Druska ir prieskoniai – pagal skonį (citrinos sultys, pipirai, suneli apyniai ir kt.)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į katilą su lydytu sviestu. Truputį pakepinti.
    1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į katilą su lydytu sviestu. Truputį pakepinti.
  • Suberkite smulkintą svogūną ir pakepinkite dar 5-6 minutes ant vidutinės ugnies.
    2. Suberkite smulkintą svogūną ir pakepinkite dar 5-6 minutes ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Pomidorui nuimkite odelę, minkštimą supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat galite naudoti šaldytus pomidorus.
    3. Pomidorui nuimkite odelę, minkštimą supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat galite naudoti šaldytus pomidorus.
  • Į katilą suberkite šviežius ir konservuotus pomidorus, druską, prieskonius. Supilkite citrinos sultis ir šiek tiek karšto vandens. Užviru...
    4. Į katilą suberkite šviežius ir konservuotus pomidorus, druską, prieskonius. Supilkite citrinos sultis ir šiek tiek karšto vandens. Užvirus palikite troškintis ant vidutinės ugnies 35-40 minučių (laikas nurodytas sparneliams, kitos vištienos dalys gali būti troškintos ilgiau).
  • Reklama
  • Likus 5 minutėms iki paruošimo, suberkite per spaudą išspaustą česnaką. Taip, česnakas tikrai yra 2-3 galvutės.
    5. Likus 5 minutėms iki paruošimo, suberkite per spaudą išspaustą česnaką. Taip, česnakas tikrai yra 2-3 galvutės.
  • Pabaigoje suberkite susmulkintas šviežias žoleles.
    6. Pabaigoje suberkite susmulkintas šviežias žoleles.
  • Reklama
  • Chakhokhbili su gruziniška vištiena paruošta patiekti. Patiekite su garnyru. Skanaus!
    7. Chakhokhbili su gruziniška vištiena paruošta patiekti. Patiekite su garnyru. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai