Cezario salotos su grietinės ir citrinų padažu

Cezario salotos su grietinės ir citrinų padažu

5 (1 įvertinimai)

2-4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šis patiekalas jau seniai perėjo iš restoranų meniu į mūsų virtuves. Yra daugybė garsiojo „Cezario“ variantų. Noriu parodyti paprastą, greitą ir įdomų receptą, į kurį verta atkreipti dėmesį! Rekomenduoju atkreipti dėmesį į šį šaunų būdą gaminti Cezario salotas su grietine ir citrinų padažu. Jo ypatumas tas, kad yra tik trys pagrindiniai ingredientai, iš kurių 2 bus kepami. Tai puiki idėja, pavyzdžiui, užkandžiui ar lengvai vakarienei. Užpilą galima pasigaminti iš anksto ir šaldytuve gerai išsilaiko porą dienų.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    2 vnt
  • Romėnų salotos
    1 vnt
  • Parmezanas
    50 gramų
  • Džiūvėsėliai
    1/2~3/4 puodelio (arba kukurūzų dribsniai)
  • Grietinė
    100 gramų
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys
    2~3 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Druska, pipirai, iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose.
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Druska, pipirai, iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose.
  • Dėkite ant kepimo skardos ir 10 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
    2. Dėkite ant kepimo skardos ir 10 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
  • Reklama
  • Tuo tarpu salotų lapus nuplaukite ir nusausinkite.
    3. Tuo tarpu salotų lapus nuplaukite ir nusausinkite.
  • Išimkite vištieną iš keptuvės ir įdėkite lapelius į jos vietą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę 3-4 minutėms.
    4. Išimkite vištieną iš keptuvės ir įdėkite lapelius į jos vietą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę 3-4 minutėms.
  • Reklama
  • Šio laiko pakanka padažui paruošti. Nulupkite česnaką ir perkelkite per spaudą. Įpilkite grietinės, garstyčių, citrinos sulčių, druskos i...
    5. Šio laiko pakanka padažui paruošti. Nulupkite česnaką ir perkelkite per spaudą. Įpilkite grietinės, garstyčių, citrinos sulčių, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Į serviravimo lėkštę dėkite kelis salotų lapelius, vištieną ir ant viršaus pabarstykite tarkuotu parmezanu. Apšlakstykite padažu ir galit...
    6. Į serviravimo lėkštę dėkite kelis salotų lapelius, vištieną ir ant viršaus pabarstykite tarkuotu parmezanu. Apšlakstykite padažu ir galite patiekti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai