Česnakų laiškai žiemai

Česnakų laiškai žiemai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Žiemai paruoškite česnako laiškus - neįprastą mėsos patiekalų prieskonį ir užkandį. Aštrūs ir aromatingi česnako laiškai yra paruošti naudoti ateityje ir gerai laikomi šaldytuve visą žiemą. Tai lengvas ir prieinamas prieskonis. Receptui naudokite jaunus česnako ūglius, kurie dar nepražydo žiedstiebiais. Laiškai turi subtilų aštrų aromatą, todėl daugelis žmonių mėgsta šį užkandį. Česnakų pastą naudokite mėsos patiekalams arba kaip sriubų pagardą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnako laiškai
    200 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Žirklėmis arba peiliu nupjaukite žiedų stiebus nuo česnako ūglių.
    2. Žirklėmis arba peiliu nupjaukite žiedų stiebus nuo česnako ūglių.
  • Reklama
  • Česnako laiškus nuplaukite ir peiliu supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, kad tilptų į mėsmalę.
    3. Česnako laiškus nuplaukite ir peiliu supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, kad tilptų į mėsmalę.
  • Malkite per mėsmalę, kad gautumėte tirštą masę.
    4. Malkite per mėsmalę, kad gautumėte tirštą masę.
  • Reklama
  • Sumaišykite su druska.
    5. Sumaišykite su druska.
  • Supilkite aliejų ir vėl išmaišykite.
    6. Supilkite aliejų ir vėl išmaišykite.
  • Reklama
  • Į švarius, sterilius stiklainius pripildykite česnako mišinio, stipriai paspauskite, kad neliktų oro.
    7. Į švarius, sterilius stiklainius pripildykite česnako mišinio, stipriai paspauskite, kad neliktų oro.
  • Stiklainį uždarykite dangteliu ir laikykite šaldytuve iki žiemos. Išeiga: 1 indelis po 200 gramų.
    8. Stiklainį uždarykite dangteliu ir laikykite šaldytuve iki žiemos. Išeiga: 1 indelis po 200 gramų.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai