Česnakų laiškai žiemai
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
15 min.
Apie receptą
Žiemai paruoškite česnako laiškus - neįprastą mėsos patiekalų prieskonį ir užkandį. Aštrūs ir aromatingi česnako laiškai yra paruošti naudoti ateityje ir gerai laikomi šaldytuve visą žiemą. Tai lengvas ir prieinamas prieskonis. Receptui naudokite jaunus česnako ūglius, kurie dar nepražydo žiedstiebiais. Laiškai turi subtilų aštrų aromatą, todėl daugelis žmonių mėgsta šį užkandį. Česnakų pastą naudokite mėsos patiekalams arba kaip sriubų pagardą.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnako laiškai200 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Žirklėmis arba peiliu nupjaukite žiedų stiebus nuo česnako ūglių.
-
Reklama
-
3. Česnako laiškus nuplaukite ir peiliu supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, kad tilptų į mėsmalę.
-
4. Malkite per mėsmalę, kad gautumėte tirštą masę.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite su druska.
-
6. Supilkite aliejų ir vėl išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Į švarius, sterilius stiklainius pripildykite česnako mišinio, stipriai paspauskite, kad neliktų oro.
-
8. Stiklainį uždarykite dangteliu ir laikykite šaldytuve iki žiemos. Išeiga: 1 indelis po 200 gramų.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama