Česnakiniai skrebučiai orkaitėje prie alaus

Česnakiniai skrebučiai orkaitėje prie alaus

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Norint mėgautis bokalu alaus, jums reikia krekerių ar skrebučių. Bet ne parduotuvinių, o naminių, keptų orkaitėje su česnakiniu padažu. Niekas negali atsisakyti tokių traškių skrebučių. Česnakiniai skrebučiai yra puikus užkandis prie alaus. Kepti orkaitėje jie daug skanesni nei parduotuvėje. Juos galima kepti keptuvėje arba orkaitėje. Tačiau skrebučiai orkaitėje yra mažiau riebūs, todėl jie yra skanesni. Receptas labai paprastas tiek laiko, tiek ingredientų atžvilgiu. Paruoškime skanius, aromatingus ir traškius česnakinius skrebučius prie bokalo šalto alaus.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Juoda duona
    400~500 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    1/2 stiklinės
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Džiovinti krapai
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    1/3 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į gilų dubenį supilkite alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, druską, pipirus ir sausus krapus.
    1. Į gilų dubenį supilkite alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, druską, pipirus ir sausus krapus.
  • Viską gerai išmaišome ir įjungiame 180 laipsnių orkaitę, leidžiame įkaisti.
    2. Viską gerai išmaišome ir įjungiame 180 laipsnių orkaitę, leidžiame įkaisti.
  • Reklama
  • Duoną supjaustykite lazdelėmis.
    3. Duoną supjaustykite lazdelėmis.
  • Tada pjaustytą duoną sudėkite į dubenį su padažu ir švelniai, bet gerai išmaišykite.
    4. Tada pjaustytą duoną sudėkite į dubenį su padažu ir švelniai, bet gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite popieriumi ir ant jos dėkite būsimus skrebučius. Kepkite skrebučius orkaitėje 15 minučių, bet po 7 minučių būtina...
    5. Kepimo skardą išklokite popieriumi ir ant jos dėkite būsimus skrebučius. Kepkite skrebučius orkaitėje 15 minučių, bet po 7 minučių būtinai reikia juos pamaišyti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai