Česnakiniai skrebučiai orkaitėje prie alaus
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Norint mėgautis bokalu alaus, jums reikia krekerių ar skrebučių. Bet ne parduotuvinių, o naminių, keptų orkaitėje su česnakiniu padažu. Niekas negali atsisakyti tokių traškių skrebučių. Česnakiniai skrebučiai yra puikus užkandis prie alaus. Kepti orkaitėje jie daug skanesni nei parduotuvėje. Juos galima kepti keptuvėje arba orkaitėje. Tačiau skrebučiai orkaitėje yra mažiau riebūs, todėl jie yra skanesni. Receptas labai paprastas tiek laiko, tiek ingredientų atžvilgiu. Paruoškime skanius, aromatingus ir traškius česnakinius skrebučius prie bokalo šalto alaus.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Juoda duona400~500 gramų
-
Alyvuogių aliejus1/2 stiklinės
-
Česnakai3~4 skiltelės
-
Džiovinti krapai1.5 arbatinio šaukštelio
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
-
Malti juodieji pipirai1/3 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į gilų dubenį supilkite alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, druską, pipirus ir sausus krapus.
-
2. Viską gerai išmaišome ir įjungiame 180 laipsnių orkaitę, leidžiame įkaisti.
-
Reklama
-
3. Duoną supjaustykite lazdelėmis.
-
4. Tada pjaustytą duoną sudėkite į dubenį su padažu ir švelniai, bet gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kepimo skardą išklokite popieriumi ir ant jos dėkite būsimus skrebučius. Kepkite skrebučius orkaitėje 15 minučių, bet po 7 minučių būtinai reikia juos pamaišyti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama