Čeburekai su ricotta sūriu

Čeburekai su ricotta sūriu

5 (1 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaip pastabą visiems kepinių su mėsa mėgėjams, noriu pasiūlyti šaunų čeburekų gaminimo variantą. Net jei virtuvėje esate naujokas, su šiais receptais tikrai neturėsite problemų. Dažniausiai tešla ruošiama su vandeniu arba pienu. Siūlau jums labai įdomią idėją, kuri jums tikrai patiks. „Ricotta“ pagrindu tešla stebėtinai minkšta, nuostabiai iškočiojama ir neplūduriuoja keptuvėje. Įdare pagrindinis dalykas yra pakankamas svogūnų kiekis ir šiek tiek vandens.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1,5 stiklinės
  • Ricotta
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska ir soda
    1 žiupsnelis
  • Malta mėsa
    350 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Vanduo
    2~3 šaukštai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradėkime nuo tešlos. Giliame dubenyje sumaišykite ,,Ricotta,,, kiaušinį, miltus. Įberkite žiupsnelį druskos ir sodos.
    1. Pradėkime nuo tešlos. Giliame dubenyje sumaišykite ,,Ricotta,,, kiaušinį, miltus. Įberkite žiupsnelį druskos ir sodos.
  • Užminkykite elastingą tešlą.
    2. Užminkykite elastingą tešlą.
  • Reklama
  • Mėsą nuplaukite, nusausinkite, su svogūnais sumalkite su mėsmalę. Įdėkite druskos, pipirų pagal skonį ir vandens, kad įdaras būtų sulting...
    3. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, su svogūnais sumalkite su mėsmalę. Įdėkite druskos, pipirų pagal skonį ir vandens, kad įdaras būtų sultingesnis.
  • Tešlą padalinkite į 8-10 lygių dalių.
    4. Tešlą padalinkite į 8-10 lygių dalių.
  • Reklama
  • Plonai iškočiokite.
    5. Plonai iškočiokite.
  • Išdėliokite įdarą.
    6. Išdėliokite įdarą.
  • Reklama
  • Ir pritvirtinkite kraštus. Tai patogu daryti su šakute.
    7. Ir pritvirtinkite kraštus. Tai patogu daryti su šakute.
  • Ant miltais pabarstyto paviršiaus išdėliokite pyragėlius.
    8. Ant miltais pabarstyto paviršiaus išdėliokite pyragėlius.
  • Reklama
  • Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
    9. Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai