Čeburekai su ricotta sūriu
5 (1 įvertinimai)
8-10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kaip pastabą visiems kepinių su mėsa mėgėjams, noriu pasiūlyti šaunų čeburekų gaminimo variantą. Net jei virtuvėje esate naujokas, su šiais receptais tikrai neturėsite problemų. Dažniausiai tešla ruošiama su vandeniu arba pienu. Siūlau jums labai įdomią idėją, kuri jums tikrai patiks. „Ricotta“ pagrindu tešla stebėtinai minkšta, nuostabiai iškočiojama ir neplūduriuoja keptuvėje. Įdare pagrindinis dalykas yra pakankamas svogūnų kiekis ir šiek tiek vandens.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai1,5 stiklinės
-
Ricotta200 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska ir soda1 žiupsnelis
-
Malta mėsa350 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Vanduo2~3 šaukštai
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal skonį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pradėkime nuo tešlos. Giliame dubenyje sumaišykite ,,Ricotta,,, kiaušinį, miltus. Įberkite žiupsnelį druskos ir sodos.
-
2. Užminkykite elastingą tešlą.
-
Reklama
-
3. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, su svogūnais sumalkite su mėsmalę. Įdėkite druskos, pipirų pagal skonį ir vandens, kad įdaras būtų sultingesnis.
-
4. Tešlą padalinkite į 8-10 lygių dalių.
-
Reklama
-
5. Plonai iškočiokite.
-
6. Išdėliokite įdarą.
-
Reklama
-
7. Ir pritvirtinkite kraštus. Tai patogu daryti su šakute.
-
8. Ant miltais pabarstyto paviršiaus išdėliokite pyragėlius.
-
Reklama
-
9. Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi iki auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama