Burokėlių vyniotinis su silke ir sūrio kremu

Burokėlių vyniotinis su silke ir sūrio kremu

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Gražus, ryškus užkandžių vyniotinis tinkantis ant šventinio stalo. Burokėlių biskvitas kartu su lengvai sūdyta silke ir subtiliu kreminiu sūriu yra labai skanus! Daugelis mėgsta burokėlių ir silkės derinį, su kreminiu sūriu išeina labai švelniai. Toks originalus burokėlių vyniotinis papuoš bet kokį šventinį stalą. Ir jis vienas pirmųjų dingsta iš lėkštės. Pagaminti šį silkės užkandžių vyniotinį labai paprasta. Tokiu originaliu ir ryškiu burokėlių vyniotiniu būtinai papuoškite savo šventinį stalą. Tai paprasta, gražu ir labai skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Virti burokėliai
    250 gramų (biskvitas)
  • Kiaušiniai
    3 vnt (biskvitas)
  • Aliejus 1
    šaukštas (biskvitas)
  • Kukurūzų krakmolas
    80 gramų (biskvitas)
  • Silkės filė
    200 gramų
  • Sūrio kremas
    200 gramų
  • Krapai
    1/2 šakelės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Burokėlius iškepkite arba išvirkite dieną prieš. Vyniotiniuj mums reikia 250 gramų nuluptų vir...
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Burokėlius iškepkite arba išvirkite dieną prieš. Vyniotiniuj mums reikia 250 gramų nuluptų virtų burokėlių. Paimkite pasirinktą kreminį sūrį.
  • Išvirusius ir nuluptus burokėlius sutarkuokite smulkia tarka, pasūdykite.
    2. Išvirusius ir nuluptus burokėlius sutarkuokite smulkia tarka, pasūdykite.
  • Reklama
  • Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius. Į burokėlius sudėkite trynius, o baltymus išplakite atskirai iki minkštų smailių.
    3. Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius. Į burokėlius sudėkite trynius, o baltymus išplakite atskirai iki minkštų smailių.
  • Į burokėlius ir trynius supilkite krakmolą arba miltus ir gerai išmaišykite.
    4. Į burokėlius ir trynius supilkite krakmolą arba miltus ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Įpilkite augalinio aliejaus.
    5. Įpilkite augalinio aliejaus.
  • Sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus.
    6. Sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus.
  • Reklama
  • Švelniai išmaišykite, tešla turi likti puri.
    7. Švelniai išmaišykite, tešla turi likti puri.
  • Kepimo skardą išklokite nepridegančiu kepimo popieriumi arba silikoniniu kilimėliu. Išklokite tešlą ir paskleiskite lygiu sluoksniu. Kepk...
    8. Kepimo skardą išklokite nepridegančiu kepimo popieriumi arba silikoniniu kilimėliu. Išklokite tešlą ir paskleiskite lygiu sluoksniu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-13 minučių, bet vadovaukitės savo orkaite. Pasirengimą galima patikrinti iešmeliu. Neišdžiovinkite plutos per daug.
  • Reklama
  • Iškepusį burokinį biskvitą nuimkite nuo kepimo popieriaus, apverskite ir padėkite ant kito kepimo popieriaus. Leiskite jam atvėsti.
    9. Iškepusį burokinį biskvitą nuimkite nuo kepimo popieriaus, apverskite ir padėkite ant kito kepimo popieriaus. Leiskite jam atvėsti.
  • Įdarui kreminį sūrį sumaišykite su smulkiai pjaustytais krapais. Silkės filė be odos ir kaulų supjaustykite juostelėmis.
    10. Įdarui kreminį sūrį sumaišykite su smulkiai pjaustytais krapais. Silkės filė be odos ir kaulų supjaustykite juostelėmis.
  • Reklama
  • Burokėlių biskvito paviršių aptepkite sūriu.
    11. Burokėlių biskvito paviršių aptepkite sūriu.
  • Ant kreminiu įdaru aptepto biskvito iš vieno krašto dėkite paruoštą silkės filė.
    12. Ant kreminiu įdaru aptepto biskvito iš vieno krašto dėkite paruoštą silkės filė.
  • Viską susukame į vyniotinį.
    13. Viską susukame į vyniotinį.
  • Reklama
  • Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą bent 1 val.
    14. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą bent 1 val.
  • Tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    15. Tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai