Lazanija su malta mėsa

Lazanija su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tradiciškai ji ruošiama naudojant specialius lazanijos lakštus. Šis receptas stebina tuo, kad čia jų nereikia. Šio patiekalo nepaprasto skonio paslaptis yra kepti bananai. Kartu su saldžiais bananais aštrus faršas su sūriu tampa tik aromatingesnis ir skanesnis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Žalioji paprika
    1 vnt
  • Kalendra
    100 gramų
  • Kečupas
    2 šaukštai
  • Raudonėlis
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Čili padažas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Lauro lapai
    2 vnt
  • Alyvuogės
    8 vnt
  • Bananai
    4 vnt
  • Baltasis sūris
    200 gramų (Brie)
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pienas
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į maltą mėsą sudėkite 3 skilteles česnako, sutraiškytas česnako spaudoje, smulkiai pjaustytą svogūną, pipirus ir kalendrą.
    1. Į maltą mėsą sudėkite 3 skilteles česnako, sutraiškytas česnako spaudoje, smulkiai pjaustytą svogūną, pipirus ir kalendrą.
  • Kruopščiai išmaišykite ir supilkite raudonėlio ir čili padažą.
    2. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite raudonėlio ir čili padažą.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepinkite faršą 5-7 minutes. Po to į keptuvę sudėkite per pusę perpjauta...
    3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepinkite faršą 5-7 minutes. Po to į keptuvę sudėkite per pusę perpjautas alyvuoges, 2 lauro lapus ir kečupą. Ir viską kartu troškinkite dar 10 minučių ant silpnos ugnies.
  • Bananus nulupkite ir supjaustykite išilgai ilgomis juostelėmis.
    4. Bananus nulupkite ir supjaustykite išilgai ilgomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Ir kepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol pasirodys auksinė pluta.
    5. Ir kepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol pasirodys auksinė pluta.
  • Kepimo formą uždenkite folija. Ir į pirmą sluoksnį dėkite pusę bananų.
    6. Kepimo formą uždenkite folija. Ir į pirmą sluoksnį dėkite pusę bananų.
  • Reklama
  • Tada suberkite jautienos faršą.
    7. Tada suberkite jautienos faršą.
  • Ant viršaus užtarkuokite baltojo sūrio.
    8. Ant viršaus užtarkuokite baltojo sūrio.
  • Reklama
  • Dabar atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną ir supilkite šį mišinį į indą.
    9. Dabar atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną ir supilkite šį mišinį į indą.
  • Lazaniją kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min. Leiskite atvėsti ir patiekite. Gero apetito!
    10. Lazaniją kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min. Leiskite atvėsti ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai