Lazanija su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tradiciškai ji ruošiama naudojant specialius lazanijos lakštus. Šis receptas stebina tuo, kad čia jų nereikia. Šio patiekalo nepaprasto skonio paslaptis yra kepti bananai. Kartu su saldžiais bananais aštrus faršas su sūriu tampa tik aromatingesnis ir skanesnis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta jautiena500 gramų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Svogūnai1 vnt
-
Žalioji paprika1 vnt
-
Kalendra100 gramų
-
Kečupas2 šaukštai
-
Raudonėlis2 arbatiniai šaukšteliai
-
Čili padažas1 arbatinis šaukštelis
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Lauro lapai2 vnt
-
Alyvuogės8 vnt
-
Bananai4 vnt
-
Baltasis sūris200 gramų (Brie)
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Pienas2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į maltą mėsą sudėkite 3 skilteles česnako, sutraiškytas česnako spaudoje, smulkiai pjaustytą svogūną, pipirus ir kalendrą.
-
2. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite raudonėlio ir čili padažą.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepinkite faršą 5-7 minutes. Po to į keptuvę sudėkite per pusę perpjautas alyvuoges, 2 lauro lapus ir kečupą. Ir viską kartu troškinkite dar 10 minučių ant silpnos ugnies.
-
4. Bananus nulupkite ir supjaustykite išilgai ilgomis juostelėmis.
-
Reklama
-
5. Ir kepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol pasirodys auksinė pluta.
-
6. Kepimo formą uždenkite folija. Ir į pirmą sluoksnį dėkite pusę bananų.
-
Reklama
-
7. Tada suberkite jautienos faršą.
-
8. Ant viršaus užtarkuokite baltojo sūrio.
-
Reklama
-
9. Dabar atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną ir supilkite šį mišinį į indą.
-
10. Lazaniją kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min. Leiskite atvėsti ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama