Bulvių suktinukai su malta mėsa

Bulvių suktinukai su malta mėsa

4.6 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Jei iš anksto žinau, kad neturėsiu laiko gaminti mėsos, tada renkuosi maltą mėsą. Todėl turiu galvoje keletą variantų kiekvienai dienai, kuriuos gana paprasta pasigaminti vakarienei ar pietums. Šis receptas patiks visiems, kurie mėgsta įprastus skonių derinius, bet vis tiek nori pridėti ką nors neįprasto. Skaitykite apie tai, kaip pasigaminti bulvių suktinukus su malta mėsa. Jie kepami orkaitėje, tačiau tam, kad gautųsi skani plutelė, iš pradžių produktus apkepame keptuvėje. Kaip garnyrą galite pasigaminti paprastas salotas. Nepamirškite patiekti padažo.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    800 gramų
  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Miltai
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vanduo
    0.5 stiklinės
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkite bulves iš anksto. Nuvalykite, tada sutarkuokite stambia tarka.
    1. Išvirkite bulves iš anksto. Nuvalykite, tada sutarkuokite stambia tarka.
  • Į bulves įmuškite kiaušinius, pipirus ir druską. Išmaišykite.
    2. Į bulves įmuškite kiaušinius, pipirus ir druską. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir minkykite tešlą.
    3. Suberkite miltus ir minkykite tešlą.
  • Gaukite faršo. Į jį įpilkite vandens, druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišykite.
    4. Gaukite faršo. Į jį įpilkite vandens, druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Iš tešlos iškočiokite dešrą, tada supjaustykite lygiais gabalėliais.
    5. Iš tešlos iškočiokite dešrą, tada supjaustykite lygiais gabalėliais.
  • Iš gabalėlių padarykite 0,5 cm storio plokščius pyragus. Į kiekvieno vidurį įdėkite po šaukštą maltos mėsos ir paskirstykite.
    6. Iš gabalėlių padarykite 0,5 cm storio plokščius pyragus. Į kiekvieno vidurį įdėkite po šaukštą maltos mėsos ir paskirstykite.
  • Reklama
  • Visus tešlos gabalėlius su malta mėsa susukite į suktinukus.
    7. Visus tešlos gabalėlius su malta mėsa susukite į suktinukus.
  • Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada suktinukus perkelkite į kepimo skardą su kepimo popieriumi.
    8. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada suktinukus perkelkite į kepimo skardą su kepimo popieriumi.
  • Reklama
  • Kepkite suktinukus 20 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Gero apetito!
    9. Kepkite suktinukus 20 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai