Vištienos skrandžio sultinys
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Norint paruošti skanų ir kvapnų sultinį, nebūtina imti brangios mėsos. Jį pagaminti iš vištienos skrandžių labai paprasta ir nebrangu. Atkreipkite dėmesį į receptą! Toks sultinys gali būti naudojamas kaip savarankiškas patiekalas, arba iš jo galite virti sriubą ar padažą. Jei norite, virimo metu galite pridėti saliero arba petražolių šaknies. Geriau patiekti karštą, pabarsčius smulkintomis žolelėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos skrandžiai300 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Vanduo1 litras
-
Juodieji pipirai10 vnt (žirniai)
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus vištienos sultiniui gaminti.
-
2. Išvalykite skrandžių plėveles, kiekvieną kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite į 2-3 dalis. Sudėkite skrandžius į puodą storu dugnu.
-
Reklama
-
3. Užpildykite skrandžius 1,5 l vandens, užvirinkite ir nukoškite sultinį. Kruopščiai nuplaukite skrandžius po tekančiu vandeniu ir grąžinkite skrandžius į puodą.
-
4. Užpildykite skrandžius vienu litru vandens, įberkite pipirų ir užvirinkite. Po valandos pridėkite lauro lapą.
-
Reklama
-
5. Svogūną nulupkite ir sudėkite į sultinį.
-
6. Morkas nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais. Įdėkite morkas į puodą.
-
Reklama
-
7. Virkite dar 20-30 minučių ant silpnos ugnies. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama