Vištienos skrandžio sultinys

Vištienos skrandžio sultinys

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Norint paruošti skanų ir kvapnų sultinį, nebūtina imti brangios mėsos. Jį pagaminti iš vištienos skrandžių labai paprasta ir nebrangu. Atkreipkite dėmesį į receptą! Toks sultinys gali būti naudojamas kaip savarankiškas patiekalas, arba iš jo galite virti sriubą ar padažą. Jei norite, virimo metu galite pridėti saliero arba petražolių šaknies. Geriau patiekti karštą, pabarsčius smulkintomis žolelėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos skrandžiai
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo
    1 litras
  • Juodieji pipirai
    10 vnt (žirniai)
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus vištienos sultiniui gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus vištienos sultiniui gaminti.
  • Išvalykite skrandžių plėveles, kiekvieną kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite į 2-3 dalis. Sudėkite skrandžius į puodą storu dugnu.
    2. Išvalykite skrandžių plėveles, kiekvieną kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite į 2-3 dalis. Sudėkite skrandžius į puodą storu dugnu.
  • Reklama
  • Užpildykite skrandžius 1,5 l vandens, užvirinkite ir nukoškite sultinį. Kruopščiai nuplaukite skrandžius po tekančiu vandeniu ir grąžinki...
    3. Užpildykite skrandžius 1,5 l vandens, užvirinkite ir nukoškite sultinį. Kruopščiai nuplaukite skrandžius po tekančiu vandeniu ir grąžinkite skrandžius į puodą.
  • Užpildykite skrandžius vienu litru vandens, įberkite pipirų ir užvirinkite. Po valandos pridėkite lauro lapą.
    4. Užpildykite skrandžius vienu litru vandens, įberkite pipirų ir užvirinkite. Po valandos pridėkite lauro lapą.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir sudėkite į sultinį.
    5. Svogūną nulupkite ir sudėkite į sultinį.
  • Morkas nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais. Įdėkite morkas į puodą.
    6. Morkas nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais. Įdėkite morkas į puodą.
  • Reklama
  • Virkite dar 20-30 minučių ant silpnos ugnies. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
    7. Virkite dar 20-30 minučių ant silpnos ugnies. Nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai