Bulvių spurgos

Bulvių spurgos

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Spurgų receptų yra daug, bet šios bulvinės spurgos tokios skanios, minkštos ir aromatingos... O joms buvo naudojami paprasčiausi ingredientai. Pažiūrėkite, kaip jas pasigaminti! Vaikystėje spurgos buvo mėgstamiausias skanėstas, pats laikas išmokti jas pasigaminti. Be to, receptas paprastas, skanėstu džiaugsis tiek šeima, tiek draugai.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Apelsinas
    1 vnt
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    500 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    pagal skonį (gruzdinimui)
  • Sausos mielės
    14 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves išvirkite, sutarkuokite smulkia tarka ir atvėsinkite.
    1. Bulves išvirkite, sutarkuokite smulkia tarka ir atvėsinkite.
  • Į bulvių košę įmuškite kiaušinius, cukrų, sausas mieles ir palaipsniui suberkite persijotus miltus.
    2. Į bulvių košę įmuškite kiaušinius, cukrų, sausas mieles ir palaipsniui suberkite persijotus miltus.
  • Reklama
  • Sudėkite iš anksto ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą. Pradėkite minkyti tešlą.
    3. Sudėkite iš anksto ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą. Pradėkite minkyti tešlą.
  • Supilkite apelsino žievelę ir apelsinų sultis.
    4. Supilkite apelsino žievelę ir apelsinų sultis.
  • Reklama
  • Minkykite tešlą iki vientisos masės. Atskirdami mažus gabalėlius, suformuokite „spurgas“.
    5. Minkykite tešlą iki vientisos masės. Atskirdami mažus gabalėlius, suformuokite „spurgas“.
  • Ruošinius palikite šiltoje vietoje virtuvėje 1 valandai, kol padvigubės.
    6. Ruošinius palikite šiltoje vietoje virtuvėje 1 valandai, kol padvigubės.
  • Reklama
  • Kepkite spurgas dideliame kiekyje aliejaus iš abiejų pusių.
    7. Kepkite spurgas dideliame kiekyje aliejaus iš abiejų pusių.
  • Padėkite paruoštas spurgas ant popierinių rankšluosčių, tada dar karštas apvoliokite granuliuotame cukruje ir patiekite. Gero apetito!
    8. Padėkite paruoštas spurgas ant popierinių rankšluosčių, tada dar karštas apvoliokite granuliuotame cukruje ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai