Bulvių kotletai su dešra

Bulvių kotletai su dešra

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Patiekalas unikalus, bet labai skanus. Ganėtinai daug šurmulio, bet tada toks puikus rezultatas. Pabandyk tai! Norėdami paruošti bulvių kotletus su dešra, mums reikia virtų bulvių ir kiaušinių, dešros, svogūnų, miltų, prieskonių. Dešrą su svogūnais reikia apkepti, bulves sutrinti. Padarykite blynelius, dėkite ant jų po šaukštą įdaro iš dešros, svogūno, kiaušinių, suformuokite kotletus ir kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Virtos bulvės su lupena
    1 kilogramas
  • Virti kiaušiniai
    4 vnt
  • Virta rūkyta dešra
    300 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt Augalinis aliejus
  • Svogūnų laiškai
    10 gramų
  • Kvietiniai miltai
    1 puodelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Bulves stambiai sutarkuokite.
    2. Bulves stambiai sutarkuokite.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.
    3. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.
  • Nuo dešros nuimkite odelę ir supjaustykite kubeliais.
    4. Nuo dešros nuimkite odelę ir supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Svogūną smulkiai supjaustykite. Kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    5. Svogūną smulkiai supjaustykite. Kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Pridėti dešrą. Išmaišykite ir kepkite 2 minutes.
    6. Pridėti dešrą. Išmaišykite ir kepkite 2 minutes.
  • Reklama
  • Nulupkite virtus kiaušinius. Supjaustykite smulkiai ir sumaišykite su dešra.
    7. Nulupkite virtus kiaušinius. Supjaustykite smulkiai ir sumaišykite su dešra.
  • Į tarkuotas bulves suberkite druską, išsijotus miltus. Tešlą minkome rankomis.
    8. Į tarkuotas bulves suberkite druską, išsijotus miltus. Tešlą minkome rankomis.
  • Reklama
  • Taip išėjo tešla.
    9. Taip išėjo tešla.
  • Atskirkite tešlos gabalėlį. Išlyginkite jį ant miltais pabarstytos lentos.
    10. Atskirkite tešlos gabalėlį. Išlyginkite jį ant miltais pabarstytos lentos.
  • Reklama
  • Dėti 1 valgomąjį šaukštą gauto įdaro.
    11. Dėti 1 valgomąjį šaukštą gauto įdaro.
  • Sujunkite kraštus, formuodami kotletą.
    12. Sujunkite kraštus, formuodami kotletą.
  • Kiekvieną kotletą apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
    13. Kiekvieną kotletą apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Patiekite su svogūnų laiškais ir grietine.
    14. Patiekite su svogūnų laiškais ir grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai