Bulvių beigeliai

Bulvių beigeliai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Jei norite gaminti originalų patiekalą, turėtumėte atkreipti dėmesį į šį receptą. Šie beigeliai minkšti, purūs, viduje su įdaru. Juos paruošti paprasta ir greita! Norėdami paruošti tokius bagelius, turėtumėte naudoti augalinį aliejų be ryškaus kvapo. Tiks bet kokios rūšies bulvės. Sūrį reikia naudoti skanų, kokybišką, o ne sūrio gaminį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūris
    70 gramų (kietas)
  • Bulvės
    8 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Miltai
    150 gramų
  • Aliejus
    150 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Nuluptas bulves supjaustykite mažais gabalėliais, užpilkite vandeniu ir virkite 20 min.
    2. Nuluptas bulves supjaustykite mažais gabalėliais, užpilkite vandeniu ir virkite 20 min.
  • Reklama
  • Išvirtas bulves sutrinkite bulvių trintuvu.
    3. Išvirtas bulves sutrinkite bulvių trintuvu.
  • Įberkite druskos ir sutarkuokite sūrį smulkia tarka. Į bulves suberkite pusę tarkuoto sūrio.
    4. Įberkite druskos ir sutarkuokite sūrį smulkia tarka. Į bulves suberkite pusę tarkuoto sūrio.
  • Reklama
  • Suberkite miltus.
    5. Suberkite miltus.
  • Minkykite tešlą ir padėkite ant silikoninio kilimėlio. Iškočiokite jį kočėlu. Supjaustykite trikampiais.
    6. Minkykite tešlą ir padėkite ant silikoninio kilimėlio. Iškočiokite jį kočėlu. Supjaustykite trikampiais.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno uždėkite tarkuoto sūrio. Trikampius suvyniokite į beigelius.
    7. Ant kiekvieno uždėkite tarkuoto sūrio. Trikampius suvyniokite į beigelius.
  • Kepkite bagelius augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
    8. Kepkite bagelius augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Bulvių bandelės yra paruoštos! Gero apetito!
    9. Bulvių bandelės yra paruoštos! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai