Bulvių beigeliai
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Jei norite gaminti originalų patiekalą, turėtumėte atkreipti dėmesį į šį receptą. Šie beigeliai minkšti, purūs, viduje su įdaru. Juos paruošti paprasta ir greita! Norėdami paruošti tokius bagelius, turėtumėte naudoti augalinį aliejų be ryškaus kvapo. Tiks bet kokios rūšies bulvės. Sūrį reikia naudoti skanų, kokybišką, o ne sūrio gaminį.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūris70 gramų (kietas)
-
Bulvės8 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Miltai150 gramų
-
Aliejus150 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Nuluptas bulves supjaustykite mažais gabalėliais, užpilkite vandeniu ir virkite 20 min.
-
Reklama
-
3. Išvirtas bulves sutrinkite bulvių trintuvu.
-
4. Įberkite druskos ir sutarkuokite sūrį smulkia tarka. Į bulves suberkite pusę tarkuoto sūrio.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus.
-
6. Minkykite tešlą ir padėkite ant silikoninio kilimėlio. Iškočiokite jį kočėlu. Supjaustykite trikampiais.
-
Reklama
-
7. Ant kiekvieno uždėkite tarkuoto sūrio. Trikampius suvyniokite į beigelius.
-
8. Kepkite bagelius augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Bulvių bandelės yra paruoštos! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama