Bulviniai vafliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Švelnūs ir traškūs bulviniai vafliai. Su sūdyta žuvimi arba grietine, pietums ar vakarienei, suaugusiems ir vaikams. Visada gerai! Bulvių vaflius pagaminti labai paprasta. Tešla tiesiog sumaišoma mentele. O produktai visada po ranka. Jei neturite sausos bulvių košės, tiesiog įberkite šiek tiek kukurūzų miltų. Iš sausos tyrės vafliai bus traškesni.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvių košė0.5 litro (pusės litro stiklainis)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Džiovinti svogūnų laiškai2 šaukštai (arba švieži)
-
Aliejus3 šaukštai
-
Sausa bulvių košėstiklinė
-
Kukurūzų miltai3~4 šaukštai
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sumaišykite paprastą bulvių košę su kiaušiniais ir susmulkintais džiovintais svogūnų laiškais. Įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite. Tyrė neturi būti skysta, tik bulvių košė, šiek tiek pagardinta pienu ir sviestu.
-
2. Į mišinį suberkite sausą bulvių košę ir kukurūzų miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išmaišykite ir palikite 5 minutes pastovėti.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite vaflinę, vieną kartą patepkite aliejumi ir kepkite plonus vaflius.
-
4. Išimkite karštus vaflius ant grotelių, kad jie neišmirktų ir liktų traškūs.
-
Reklama
-
5. Bet geriausia juos patiekti iš karto, karštus. Puikiai dera su silke!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama