Bulviniai laiveliai
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Tiek daug nuostabių patiekalų galima pagaminti iš paprastų bulvių! Žemiau skaitykite puikų receptą iš bulvių. Kaip pasigaminti bulvines valtis? Viskas labai paprasta. Tačiau jos atrodo, tarsi tai būtų labai sudėtingas ar net restorane pagamintas patiekalas. Pabandykite pakeisti įdarą: pavyzdžiui, vietoj šoninės dėkite tik dešrą. Sūrį taip pat galima pakeisti, tačiau parmezanas puikiai papildė kitus ingredientus.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šoninė100 gramų
-
Bulvės didelės5 vnt
-
Sviestas1 šaukštas
-
Parmezanas3 šaukštai
-
Kremas3 šaukštai
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Tada atvėsinkite.
-
2. Kiekvieną bulvę padalinkite per pusę. Arbatiniu šaukšteliu pašalinkite minkštimą, palikdami 5 mm. masės.
-
Reklama
-
3. Minkštimą sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute su sviestu. Suberkite tarkuotą parmezaną, grietinėlę, pipirus, druską. Gerai išmaišyti.
-
4. Šoninę supjaustykite juostelėmis ir kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Vieną šoninės dalį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į įdarą. Padalinkite jį tarp bulvių puselių. Ant viršaus dalimis išdėliokite nepjaustytą šoninę.
-
6. Kepkite laivelius 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Prieš patiekdami papuoškite svogūnų laiškais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama