Bulviniai laiveliai

Bulviniai laiveliai

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Tiek daug nuostabių patiekalų galima pagaminti iš paprastų bulvių! Žemiau skaitykite puikų receptą iš bulvių. Kaip pasigaminti bulvines valtis? Viskas labai paprasta. Tačiau jos atrodo, tarsi tai būtų labai sudėtingas ar net restorane pagamintas patiekalas. Pabandykite pakeisti įdarą: pavyzdžiui, vietoj šoninės dėkite tik dešrą. Sūrį taip pat galima pakeisti, tačiau parmezanas puikiai papildė kitus ingredientus.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šoninė
    100 gramų
  • Bulvės didelės
    5 vnt
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Parmezanas
    3 šaukštai
  • Kremas
    3 šaukštai
  • Svogūnų laiškai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Tada atvėsinkite.
    1. Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Tada atvėsinkite.
  • Kiekvieną bulvę padalinkite per pusę. Arbatiniu šaukšteliu pašalinkite minkštimą, palikdami 5 mm. masės.
    2. Kiekvieną bulvę padalinkite per pusę. Arbatiniu šaukšteliu pašalinkite minkštimą, palikdami 5 mm. masės.
  • Reklama
  • Minkštimą sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute su sviestu. Suberkite tarkuotą parmezaną, grietinėlę, pipirus, druską. Gerai išmaišyti.
    3. Minkštimą sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute su sviestu. Suberkite tarkuotą parmezaną, grietinėlę, pipirus, druską. Gerai išmaišyti.
  • Šoninę supjaustykite juostelėmis ir kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    4. Šoninę supjaustykite juostelėmis ir kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Vieną šoninės dalį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į įdarą. Padalinkite jį tarp bulvių puselių. Ant viršaus dalimis išdėliokite nepja...
    5. Vieną šoninės dalį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į įdarą. Padalinkite jį tarp bulvių puselių. Ant viršaus dalimis išdėliokite nepjaustytą šoninę.
  • Kepkite laivelius 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Prieš patiekdami papuoškite svogūnų laiškais. Skanaus!
    6. Kepkite laivelius 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Prieš patiekdami papuoškite svogūnų laiškais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai